Zamieszczone przez piotrek_os
[INNE] Mapa do nawigacji ze słupkami, limitami, itp.?
Zwiń
X
-
[INNE] Mapa do nawigacji ze słupkami, limitami, itp.?
Koledzy, może wiecie.
Czy jest na rynku jakaś tania nawigacja/mapa, która pokazuje na ekranie "słupki kilometrowe", limity prędkości obowiązujące w danym miejscu i ostrzegająca o przekroczeniu prędkości?
Pytanie być może dla wielu "trywialne", ale jakoś nie jestem w stanie znaleźć.
-
-
Zamieszczone przez b-bar01Zamieszczone przez Agamek12tania nawigacja/mapa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12się takimi funkcjami nie chwalą...
limitów predkości nie wyswietla ale pokazuje predkość i jeśli ją przekroczysz na danym odcinku to zmienia kolor na czerwony ale ja patrze na znaki a nie na nawigację.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfex... ale po tym jak mnie w Polsce ze 3 razy wyprowadziła w pole to ją olałem,...
To tylko komputer z odpowiednim algorytmem.
Ja też wyznaczając trasę jak zobaczyłem gdzie mnie przez wąskie uliczki nieznanego miasta chce poprowadzić zmieniłem ustawienia z trasy optymalnej na łatwą.
Teraz jest ok.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Re: Mapa do nawigacji ze słupkami, limitami, itp.?
Zamieszczone przez Agamek12Koledzy, może wiecie.
Czy jest na rynku jakaś tania nawigacja/mapa, która pokazuje na ekranie "słupki kilometrowe", limity prędkości obowiązujące w danym miejscu i ostrzegająca o przekroczeniu prędkości?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trooperW AM warto czasem podmienić rodzaj trasy (szybka/optymalna/łatwa) - pokazuje niektóre opcje o których byś nie pomyślał - a warte są rozważenia. Ostatnio przeleciałem z AM na Węgry, i spisywała się idealnie. 0 pomyłek/błędów/złych adresów. Wszystko jak ta lala.
Świeżo - Chorwacja w wielu miejscach, Węgry - np po centrum Budapesztu, Czechy, Słowacja żadnej wtopy. Cały czas czujnie i do celu. Nawet ograniczenia prędkości na ok 95% dokładne (no poza świeżymi np robotami). Bardzo dobra mapa jak dla mnie.
Komentarz
-
Komentarz