nokia ck7w a wybieranie glosowe sgs2 android

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rogas2000
    Classic
    • 2012
    • 9

Zamieszczone przez rafiki
    gdyby była jakaś gwarancja, że w ciągu powiedzmy godziny coś się złapie
    Najszybciej kaca możesz złapać albo rozstroju nerwowego :diabelski_usmiech
  • ale_jak_to
    Ambiente
    • 2011
    • 199

Potrzebuję waszej pomocy, być może ktoś ma taką samą konfigurację u siebie w aucie. Telefon mam blokowany za pomocą wzoru,tj. trzeba palcem przejechać po odpowiednich kołach żeby go odblokować. Nie chcę używać oryginalnego uchwytu od sgs2. Gdy telefon używam np nam odpadła nawigację to wszystko jest ok, mogę przytrzymać guzik od zestawu Nokii i oprogramowanie telefonu vlingo zgłasza się z pytaniem co chce zrobić, wtedy ją mówię call xxx i kontakt się wybiera. Gdy telefon jest zablokowany i nie używany jeśli już w ogóle zgłosi się vlingo to jednak nie pyta o numer tylko się odpala i ręcznie muszę odblokować telefon a wtedy vlingo jest włączone i muszę wybrać ze chce zadzwonić i dopiero glosowo mówię do kogo. Czy wie ktoś co można zrobić żeby mimo blokady smartfona zostać zapytanym o numer na który chce zadzwonić od razu po naciśnięciu i przytrzymaniu guzika od Nokii? Szukałem na forach androida ale nie znalazłem.

Komentarz

• piotrek_gdy
      RS
      • 2008
      • 7723
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

ale_jak_to, a może zacznij od tego jaki masz w aucie bth w jakiej wesji i z którego roku auto? :roll:
      przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• ale_jak_to
        Ambiente
        • 2011
        • 199

Rocznik 2008 koncowka, przed fl. Bth? Zestaw nokia ck7w zainstalowany przez poprzedniego właściciela, jaką wersja to nie wiem, podłączony pod radio z octy takie z MP3 string czy swing hehe. Samo wyciszanie radia odbywa się prawidłowo.

Komentarz

Pracuję...