... Straż Miejska lub Gminna ma wprawdzie prawo żądać od właściciela lub posiadacza pojazdu wskazania kto w danym czasie (gdy zostało popełnione wykroczenie) pojazd użytkował, ale gdy się takiej osoby nie wskaże nie ma prawa ani karać grzywną, ani mandatem, ani prowadzić postępowań ani, co najważniejsze, składać do sądu wniosku o ukaranie za wykroczenie z art. 96 par. 3 Kodeksu wykroczeń, ani tym bardziej występować przed sądem jako oskarżyciel publiczny w takich sprawach...
[INNE] Wzmacniacz padł?
Zwiń
X
-
[INNE] Wzmacniacz padł?
Witam, dziś podczas słuchania muzyki nagle nastała kompletna cisza. Wzmacniacz to Ground Zero GZHA 4150. Bezpieczniki na wzmaku popaliło, więc odłączyłem wszystkie głośniki, żeby wykluczyć zwarcie. Niestety przy każdym włączeniu radia, a tym samym wzbudzeniu wzmacniacza bezpieczniki natychmiast lecą. Zajrzałem do środka i wszystko wygląda raczej ok. I teraz pytanie co mogło nawalić :?
Znacie kogoś kto jest mi w stanie to naprawic? Mogę nawet wysłać do kogoś zaufanego, jak będzie potrzeba. GZHA to naprawdę dobry piec i szkoda go wyrzucać.Elegance
ASV 132KM/301Nm --> turbo ASZ 140KM/322NM-->
-------------------------------------------
-
-
a jak masz puszczony kabel + ? miałem podobnie jak u ciebie - w okolicy ściany grodziowej przetarł się kabel i robił zwarcie. Wystarczyło troszkę inaczej go ułożyć i wszystko jest ok. Więc zamiast grzebać we wzmacniaczu sprawdź kable.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
Komentarz