Nagrywasz płyty Audio czy MP3? Zaznaczasz na pewno opcję, żeby domknęło sesję? Próbowałeś wypalić CD z mniejszą prędkością? Są wogóle jakieś płyty, które jesteś w stanie odegrać?
Zacinanie płyt
Zwiń
X
-
Piotras306xn nagrywaj tak wolno jak na to pozwala sprzęt ( nagrywarka ). Przy płytach CD zaleca się prędkość max x8 ( i to nie tylko dla STREAM-a, ale dla każdego sprzętu, nawet stacjonarnego za kilka tysięcy PLN ). Ja dla STREAM-a nagrywam teraz x8, bo obecna nagrywarka nie daje rady wolniej, ale jeśli chce mieć naprawdę super kopie do domu to wyciągam stary sprzęcik Yamah-y i nagrywam x2 z opcją "Master Quality" ( wydłużone "pity" na płycie, przez co na CD mieści się tylko ok. 60 min muzyki ).Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
nagrywalem i audio i mp3 i nic nie lecialo moze dlatego ze nagrywalem z szybkoscia 52x. Najmniejsza predkosc jaka mam to 4x, sproboje nagrac z ta predkoscia i zobacze co i jak. Ale to trwc bedzie wiecznosc. Dzieki panowie za infoOcta II 1,9TDI 105KM (77KW) Ambiente 2008r.
Zapraszam na => www.306team.pl
Komentarz
-
-
Panowie wiec tak nagralem dwie plytki przy predkosci 8x bo niestety mniej sie nie dalo:
1. CD nagrane w formacie MP3 czas nagrywania 3 minuty.
2. CD nagrane w formacie audio czas nagrywania 10 minut.
MP3 mi nie czyta, natomiast format audio przy predkosci 8x czyta .
Dziwne to troche, ale coz :P.
W swoim peugeocie 306 czyta mi soniak wszystkie formaty i kazda predkosc, natomist w szkodniku rodzicow STREAM czyta tylko format audio 8x :evil:Octa II 1,9TDI 105KM (77KW) Ambiente 2008r.
Komentarz
-
-
Na radiu mam sam napis STREAM.
To w takim razie, radio za tyle szmalu nie obsluguje formatu mp3
Ale bieda :szeroki_usmiechOcta II 1,9TDI 105KM (77KW) Ambiente 2008r.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Piotras306xnNa radiu mam sam napis STREAM.
To w takim razie, radio za tyle szmalu nie obsluguje formatu mp3
Ale bieda :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
W sumie to nie moj problem tylko moich rodzicow
Ja tym autem w weekendy jezdze bo w ciagu tyg swoim malenstwem pocinam.
A do klubu zapisalem sie bo chcialem poczytac co nie co o octach II. A sam naleze do www.306team.pl zapraszam :P :POcta II 1,9TDI 105KM (77KW) Ambiente 2008r.
Komentarz
-
Komentarz