[O2FL] modyfikacja niefabrycznego mikrofonu bluetooth
Witam
Mam w octavce bluetooth z nokii
Jak widać był przyklejony do plastiku za oświetleniem wnętrza, przy okazji wymiany plastiku na uchwyt na okulary pomyślałem że fajnie by było go ukryć w miejscu fabrycznego mikrofonu
Rozmontowałem ten mikrofon i zastanawiam się czy jak przyłożę przednią cześć do kratki (oczywiście po demontażu z niej tej otuliny) to czy będzie działać. Czy tylna część może być skierowana do strony blachy/dachu?
Ewentualnie czy można przeciąć kabelek i spróbować zamontować fabryczny mikrofon (swoją drogą wklei ktoś zdjęcie, numer i koszt)
Hmmm okazało się ze w mojej lampce (przedniej) nie ma miejsca na mikrofon, jest w lampce tylnej w związku z tym schowałem mikrofon z tego zdjęcia
w całości do kratki na fabryczny alarm, spisuje się dobrze, słychać mnie trochę gorzej niż gdy mikrofon byl przyklejony do plastiku, ale jakość jest nadal zadowalająca, no i +10 do wyglądu :szeroki_usmiech
Mikrofon umocowałem na gorącym kleju, od góry przykryłem filcem z starego plastiku, trzyma się dobrze, nic nie widać, fachowe druciarstwo
Witam Panowie,
chciałbym zamontować zestaw głośno mówiący do octavi 2010, posiadam radio typ swing - pojęcia nie mam skąd i co mam kupić aby zadziałało, proszę o jakiś kontakt do osoby znającej temat.
Jest wiele takich, ale ta jest moja!
( z nową turbiną i sprzęgłem po przejechanych 135 000 - q.... )
Komentarz