Jadę sobie swoim Superbem i rozmawiam przez telefon z kolegą. Dojeżdżam do mojego pracownika, który jedzie moim Citigo przedemną (to nie z nim prowadzę rozmowę). W pewnym momencie mój telefon wylogował się z Superba i zalogował do Citigo i rozmowa toczyła się już w jego samochodzie. Jak się trochę oddalił, to rozmowa wróciła do mnie, nie mniej jednak początkowo myślałem, że coś przerwało, ale później okazało się, że on mógł sobie porozmawiać z moim rozmówcą. Łot de fak ???
W sumie nie powinien pozwolić się przełączyć. W menu modułu GSM masz chyba możliwość ustawienia czasu w jakim może znaleźć telefon, później moduł się wygasza, można inicjację wywołać ręcznie.
połączenie inicjuje BT Citigo bo cały czas poszukuje sparowanego urządzenia, jeśli takie urządzenie się pojawiło to go podłączy, urządzenie pozwala na połączenie bo ma to w ustawieniach z BT_SKODA_Citigo i a tetefon (urządzenie) automatycznie zrzuca połączenie BT_HF z wczesniejszym BT_SKODA_Superb bo nie może obsługiwać jednocześnie 2 zestawów HF
Komentarz