[O2] Nexus problem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • primanus
    Drive
    • 2013
    • 82
    • Superb II combi (3T5)

[O2] Nexus problem

Woda była! Nie wiem, jak z temperaturą, ale po przyjściu na plażę od razu wchodziłem do wody bez problemu. Drugie i kolejne wejście było trudniejsze, bo nagrzałem się na słońcu :wink: Pogoda - w nocy zdarzał się lekki deszczyk, ale w dzień słońce i ciepło. Dwa razy miałem na kilka godzin niebo zasnute chmurami (bez deszczu). Ogólnie wymarzona pogoda - wyglądam jak mudzyn a nie opalałem się

Alonzo_, Jadąc z Polski na Pag ominąłem każdą możliwą płatną drogę, więc nie pomogę. Misja taka... A widoki niezapomniane!
    1.8 TSI CDAA (rocznik 2013) lekko poprawiony (tylko wirus):
    160KM --> 221KM
    250Nm --> 333Nm
  • wasermann
    Classic
    • 2012
    • 33

[O2] Nexus problem

Posiadam O2 z 2006r i jset tam navi nexus.znalazłem mapę Blaupunkt DX poland-czechi 2013.są tam trzy pliki o rozszerzeniu ccd,sub,img. Jak rozumieć ten cytat, który znalazłem na forum-WYPALAJAC PLYT DO NEXUSA /MFD2 NALEZY UZYWAC CLONA i WLASCIWEGO PROFILU DLA DANEJ PLYTY ( na ogol dostepny w paczce z mapa) .Mam clona 5.3.1 tylko jak mam to wszystko nagrać na jednej płycie jak można wybrać tylko jeden plik?i wybrać cd-data?Niech ktoś pomoże bo nigdy tego nie robiłem co ustawić

[ Dodano: Czw 03 Paź, 13 12:51 ]
    Wrzuciłem plik ccd do profilu.ale po odpaleniu clona zaznaczyłem plik ccd i chciałem wybrac profil płyty ale nie widzi formatu ccd.nie można nagrać tym profilem.co ciekawe profile które się znajdują w katalogu maja rozszerzenie ccp. zmieniłem plik ccd na ccp i x1 cholera pokazuje ze nie ma płyty.jak to robicie ze wypalacie płyty?czy zmieniacie rozszerzenie aby było widać profil? :shock:

[ Dodano: Czw 03 Paź, 13 12:56 ]
    no w starej 2012-2013 był plik ccp.w nowej jest plik ccd i czym to wypalić.jaki program użyć?
    1.9 TDI umiera...

Komentarz

• gradek
      RS
      • 2010
      • 12879
      • Superb III (3V3)

wasermann, na moim chomiku Gradek71 znajdziesz wszystko do wypalenia mapy.

Jest SUPERB III 2.0 TDi CRLB STYLE 181,2 KM 413,9 Nm
      Były Szara Elegantka 2,0 CFHF 2.0 TDi BMM ELEGANCE
      Spoty Śląskie (Katowice i okolice)

Komentarz

• wasermann
        Classic
        • 2012
        • 33

Dzięki za info.
        1.9 TDI umiera...

Komentarz

Pracuję...