Swing+iPhone

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Swing+iPhone

No to ja widzę mam podobnie, ten czujnik wilgotności nie za dobrze działa - lepiej było to zrobione w OII FL bo czujnika nie było

Druga denerwująca sprawa, co było w O II FL to grzanie lusterek zewnętrznych, w ciepłe dni się nie załączają i jak jest ulewa to lusterka mokre jak cholera

Swing+iPhone

Witajcie,
    Czy da się zmusić do współpracy Swinga i iPhona przez BT? (domniemuje że BT nie ma wsparcia dla mp3).
    Dlaczego pytam - otóz do tej pory wszystko funkcjonowało po kablu. Po zmianie telefony na iPhone- po podłączeniu i włączeniu aux mam straszne szumy i zakłócenia. Wsyztko jest poprawnie wpięte.
    Jak macie to rozwiązane?
    transmiter?
    czy jak?

Komentarz

• greg44
      L&K
      • 2011
      • 1198
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM

Swinga to raczej nie zmusisz do odtwarzania muzyki przez Bluetooth. Możesz doposażyć swoje auto w moduł Media in, dodatkowy moduł, do którego podłącza się źródło dźwięku po kablu, np USB, ale również iPhona. To jest chyba najlepsze rozwiązanie, ja się w to nie bawiłem, więc niech się wypowie ktoś, kto to ma.

Komentarz

No tak, po kablu to mam AUX
        Tak przy okazji - już nie mruczy - pomogła wymiana kabelka. Mam wrazenie - tak czy owak- że jakość aux+mp3 jest kiepska;/

Komentarz

• prz
          Classic
          • 2013
          • 20
          • Octavia II combi (1Z5)
          • CFHF 2.0 TDI CR 110 KM

Możesz ewentualnie spróbować zmienić parametr AUX LEV odpowiedzialny za wzmocnienie sygnału wejściowego, mi to minimalnie w BLUESie pomogło. Też mam iPhone i z powodu tragicznego połączenia iP z BLUESem zmieniłem radio na Bolero gdzie już mam eleganckie SD Choć wiem że to mało pomocna rada

Komentarz

• mac_aaron
            Elegance
            • 2012
            • 984
            • Octavia III (5E3)
            • CJSA 1.8 TSI 180 KM

Proste rozwiązanie to poszukać kabla AUX dostosowanego do iPhone...
            U mnie IP5 śmiga ze Swing po AUX bez problemu na takim kablu.

Komentarz

Ooo,nie wiedziałem że takie coś istnieje Dzieki,rozejrze sie.

Komentarz

Pracuję...