Podłączasz wyjście audio CK-15W pod wejście tel+ i tel- w Bolero i przewód Mute z CK-15W do wejścia Tel Mute w Bolero.
Jednak pamiętaj, że przy takim podłączeniu zestaw może pracować gorzej ( może być gorzej słychać ) niż przy ori głośniczku, ze względu większe prawdopodobieństwo sprzężenia akustycznego ( może być słychać echo/pogłos a poziom dźwięku może "pływać" ).
Zaskoczyles mnie bardzo. Myślałem że na głośnikach będzie zdecydowanie lepiej. Znalazłem na allegro cos takiego jak leniuch, kosztuje 119 zl, nic tam nie piszą o możliwej gorszej jakości. Może kupić u nich tego leniucha?
Przegladalem inne wątki o montażu bt i użytkownicy pisali o jakichś przejsciowkach z ASO za 50 zł. Co to za przejsciowki?
Juz sam nie wiem co robic, może jednak założyć Ori, ale znowu nie mam Maxi-dot.
[ Dodano: Nie 24 Lis, 13 16:23 ]
Dobra troche sie doedukowalem i te przejsciowki sa potrzebne do zestawow z ISO. Tutaj nie ma, wiec musze dorobic kabelek z mini albo micro jack ( musze zprawdzic ) i podlaczyc to pod tel + i - No i do tego Mute. Teraz tylko sie zastanawiam czy bede mogl podglasniac rozmowe pokretlem w radiu czy tylko pokretlem od zestawu. Nie mam tylnych glosnikow, ale to i tak idzie chyba na przod. Tak? W czasie rozmowy bedzie na radiu napsane phone?
Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych www.nawmar.pl
Komentarz