[O2FL] Bolero i Nokia CK-15W

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • robert001
    Classic
    • 2012
    • 31

damska, rozmiar M, nieużywana, nigdy nie odpakowana
    28 zł (koszulka) + 12 zł (wysyłka) = 40 zł
    rob
  • micho_m
    Rider
    • 2011
    • 528
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Chciałbym założyć zestaw BT Nokii, pewnie CK-15W. Jak podlaczyc toto do Bolero w O2FL zeby dzwiek byl na glosnikach? Moze mi ktos wyjasnic?
    Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
    www.nawmar.pl

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

Podłączasz wyjście audio CK-15W pod wejście tel+ i tel- w Bolero i przewód Mute z CK-15W do wejścia Tel Mute w Bolero.
      Jednak pamiętaj, że przy takim podłączeniu zestaw może pracować gorzej ( może być gorzej słychać ) niż przy ori głośniczku, ze względu większe prawdopodobieństwo sprzężenia akustycznego ( może być słychać echo/pogłos a poziom dźwięku może "pływać" ).
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• micho_m
        Rider
        • 2011
        • 528
        • Octavia III (5E3)
        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zaskoczyles mnie bardzo. Myślałem że na głośnikach będzie zdecydowanie lepiej. Znalazłem na allegro cos takiego jak leniuch, kosztuje 119 zl, nic tam nie piszą o możliwej gorszej jakości. Może kupić u nich tego leniucha?

Przegladalem inne wątki o montażu bt i użytkownicy pisali o jakichś przejsciowkach z ASO za 50 zł. Co to za przejsciowki?

Juz sam nie wiem co robic, może jednak założyć Ori, ale znowu nie mam Maxi-dot.

[ Dodano: Nie 24 Lis, 13 16:23 ]
        Dobra troche sie doedukowalem i te przejsciowki sa potrzebne do zestawow z ISO. Tutaj nie ma, wiec musze dorobic kabelek z mini albo micro jack ( musze zprawdzic ) i podlaczyc to pod tel + i - No i do tego Mute. Teraz tylko sie zastanawiam czy bede mogl podglasniac rozmowe pokretlem w radiu czy tylko pokretlem od zestawu. Nie mam tylnych glosnikow, ale to i tak idzie chyba na przod. Tak? W czasie rozmowy bedzie na radiu napsane phone?
        Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
        www.nawmar.pl

Komentarz

Pracuję...