RNS 510 Polonizacja Menu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kalidamian
    Classic
    • 2011
    • 10

RNS 510 Polonizacja Menu

Kolego miałem dokładnie identyczny przypadek w O1 AGR z 2000 roku. Długo z tym walczyłem, próbowałem wszystkiego. I wiesz co się okazało?...Miałem uszkodzoną wtyczkę do tego czujnika na górze intercoolera, nie pamiętam jak on się dokładnie nazywa. Zauważyłem to przypadkiem kiedy szukałem czegoś po maską z latarką w dłoni . Wymieniłem wtyczkę i jak ręką odjął.

[ Dodano: Nie 19 Paź, 14 10:42 ]
    Dodam jeszcze, że komp pokazywał identyczne błędy.
    pozdrawiam Damian
  • Soomood
    Drive
    • 2010
    • 89

RNS 510 Polonizacja Menu

Witam,

Jakiś czas temu zmieniłem w Columbusie język na Polski. Praktycznie każdy wyraz jest przetłumaczony poprawnie, oprócz jednego który jest dostępny po wejściu do Media i słuchaniu, np muzyki z dysku bądź karty SD. Chodzi o słowo repeat. Mam najnowszy soft który jest dostępny do radia. Zastanawiam się czy to występuje tylko u mnie czy u wszystkich i trzeba się pogodzić, że tego jednego wyrazu nie przetłumaczyli?

Pozdrawiam i życzę wszystkich Wesołych Świąt.

Oto zdjęcie przypadku o którym mowa

Komentarz

• greg44
      L&K
      • 2011
      • 1198
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM

Raczej nie przetłumaczyli i występuje to we wszystkich sprzętach. Ten wyraz po angielsku jest bardziej czytelny, niż jeżeli by go przetłumaczyli.

Komentarz

• Soomood
        Drive
        • 2010
        • 89

Czy ja wiem, przecież to oznaczenie powtórzenia, niby nic wielkiego ale jednak irytuje, że akurat to zostawili.

Komentarz

Pracuję...