Ja dolałem niedawno (komp zawołał, że trzeba, bo był dół na miarce). Ale niewiele, jakieś 150-200 ml max - po przejechaniu 11.000 km na Amsoil 5w40. Jeżdżę normalnie, w trasie lubię te 120-140 polecieć często. Auto ma 85.000 km przebiegu.
Skoda Radio-Navi DX
Zwiń
X
-
Skoda Radio-Navi DX
Dzień Dobry.
Panowie otóż w Octavii Combi 2002r. którą przyprowadziłem ze Szwajcarii nie było zmieniarki CD. I Teraz mam pytanie jak zamontować zmieniarkę i jaką?
Poniżej zdjęcia miejsc w bagażniku ,w które miejsce muszę ulokować i jakie wejścia ma posiadać zmieniarka CD. Bardzo proszę o pomoc.
I jeszcze jedno pytanko. Gdy wkładam płytę z muzyką to wogóle mi nie odtwarza muzyki. Odtwarza tylko płytę orginalną z mapą Alp szwajcarskich.Pozdrawiam Kamil88
-
-
-
Gość
Jakbym mial kupowac zmieniarke to faktycznie lepiej emulator zalozyc i walnac do schowka. Jakbys sie uparl na zmieniarke to w bagazniku jest po lewej stronie w tej wiekszej wnece, ale ja bym wolal do schowka tez bo mnie wkurza ze jak chce plyty zmienic to do bagaznika musze dymac, przeciez "na telewizor" nie chodzi sie do lazienki.
Fabryczna zmieniarka jest dosc duza, ale moze podejdzie mniejsza, jednak lepszy moim zdaniem emulator.
Komentarz
Komentarz