mrfazi, pokazałem zonie Twoje auto i powiedziała, że fajne i czy mogę je kupić
[O3] Zestaw GSM do Octavi III
Zwiń
X
-
[O3] Zestaw GSM do Octavi III
Chciałbym zapytać czy istnieje możliwość domontowania zestawu głośnomówiącego ale oryginalnego do OIII wersja ambition radio Swing. Samochód nie ma fabrycznego przygotowania pod telefon gsm, chciałbym coś domontować żeby było jak w oryginale czyli wyświetlanie na radiu lub maxi dot czy jest to w ogóle możliwe w OIII? Może ktoś się orientuje jakie mogą być tego koszty?
-
-
lukaszc2, jest na razie jedna osoba w Poznaniu która ogarnia ochronę komponentów w O3
ale zapytaj w ASO-może się okazać, że jest to możliwe u nich
ceny?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
lukaszc2, mie wiem skąd jesteś- bo Polska to raczej mało konkretne okreslenie
a ja ci powiem, że mam info, że ASO nawet Columbusa dokłada, nie tylko bthprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdylukaszc2, jest na razie jedna osoba w Poznaniu która ogarnia ochronę komponentów w O3
ale zapytaj w ASO-może się okazać, że jest to możliwe u nich
ceny?
możesz podać kontakt do tej osoby z poznania co ogarnia ochronę komponentu.
ASO nie chce nic dokładać. pytałem w paru ASO i żadne nie chciało zakodować columbusa do auta
Komentarz
-
-
rrobert,wysil się troszkę i poszukaj na popularnym portalu aukcyjnym :wink:
jest tylko jedna oferta więc ze znalezieniem nie powinieneś mieć problemu :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez rrobertpytałem w paru ASOSkąd: porebaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
:roll: rrobert, - jestem załamany :shock:
nie znalazłeś?
wchodzisz na allegro
wpisujesz skoda octavia III columbus i ..... niespodzianka - jest jedna oferta sprzedaży z mozliwością zamontowania :lol:
Zamieszczone przez rrobertszukałem i nic nie znalazłem
[ Dodano: Sob 22 Lut, 14 18:50 ]
Zamieszczone przez rrobertcolumbus2
jeśli pytasz o "columbusa 2" to może dlatego nikt ci go nie chce dokodowac bo nikt nie wie co to jest :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
rrobert, bądź realistą- nikt się oficjalnie nie przyzna że może to zrobić :wink:
kup sprzęt to ci go zakodują- przecież to dla nich kasa :lol:
w ASO też jest taka opcja- zakup u nich z montażem
sam montaż? - zrobi ci to każde ASO jesli umiesz dobrze pogadać :P
nie spodziewaj się, że będzie tak jak my kiedys w O2 mieliśmy- ja w 2008 musiałem zrezygnować z dołożenia RNSa bo ASO nie potrafiło prawidłowo podłączyć-teraz jest łatwiejprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
sprzęt mam , instalacja jest i nawet sprzęt ładnie wyglądał w aucie ale co z tego ze jest zablokowane.
Zamieszczone przez piotrek_gdysam montaż? - zrobi ci to każde ASO jesli umiesz dobrze pogadać
ale ja nie chcę żeby mi to zrobili za darmoch -
Komentarz
-
-
rrobert, masz tel w linku- zadzwoń i pogadaj skoro ASO ci tego nie chce zrobić- problemem jest to że sprzęt masz nie wiadomo skąd :Pprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rrobertna sprzęt mam fakturę
sam wiesz jak to jest
czasem warto ciut więcej zapłacić żeby uniknąć problemów :wink:
a tak - masz sprzęt i ... nic nie możesz zrobić
zawsze możesz napisac do SAP :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Odgrzewam temat
Od 2 miesięcy jestem użytkownikiem O3 Ambition + Amazing + kilka drobiazgów niestety bez bluetootha i jestem szczerze zainteresowany dołożeniem oryginalnego modułu tak aby można było sterować telefonem za pomocą Bolero.
Czy ktoś już przeprowadził z sukcesem taką operację??
Pozdrawiam wszystkich
Nowy ;-DWojtek
Komentarz
-
Komentarz