Bajki dla dzieci w zagłówku

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rogas2000
    Classic
    • 2012
    • 9

r2r, pewnie tak

[ Dodano: Czw 26 Lut, 15 15:28 ]
    jeszcze 5 stron i finiszujemy :diabelski_usmiech
  • ale_jak_to
    Ambiente
    • 2011
    • 199

Witam, czy zakladal ktos do Octavii 2 jakies specjalne zagłówki z tv i radiem z dvd dla swoich pociech?
    Czy da sie w ogole wymienic same zagłówki, a wlasciwie jeden.
    Jaki jest koszt takiego zestawu?

I czy nie warto od razu wziac cos na 2 zaglowki z tv?

Kierowca raczej nie potrzebuje takich bajerow

Komentarz

• kluczus
      Classic
      • 2007
      • 24

Mam założone u siebie coś takiego - zagłówki , koszt ok 1000 zł za parę . Jedyny problem jaki był to te plastikowe adaptery na rurki wchodzące w siedzenia. Trzeba było je lekko spiłować i wlazły.
      Wszystko podłączone dodatkowo pod chińczyka. Można odtwarzać bezpośrednio z niego lub niezależnie z zagłówków. Na każdym może być coś innego.
      Gaziu, gaziu, nalej pan gaziu

Komentarz

• Prim
        L&K
        • 2013
        • 1040
        • Audi

a nie lepiej po prostu powiesić tablet na zagłówku?
        Paseratti B8 1.8 TSI DSG

VW Jetta 1.2 TSI

Komentarz

• maxpaynemm
          RS
          • 2008
          • 1764
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

kluczus, możesz zapodać jakieś fotki tego u Ciebie jak to wygląda??? Czy te zagłówki maja własne żródło odtwarzania plików czy muszą być do czegoś podlączone?? Jak wyglada jakość odtwarzania na tych panelach??
          Ubezpieczenia Komunikacyjne OC, AC, NNW - ZAPRASZAM

Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• kluczus
            Classic
            • 2007
            • 24

Postaram się zrobić fotki w weekend. Generalnie nie widać, że w zagłówkach coś jest. Telewizorki są zasuwane. Ten model, który Ci podesłałem ma możliwość odtwarzania z płyt dvd, usb i kart sd, każdy może pracować niezależnie. Dodatkowo można je podłączyć tak, że na obu widać to co się puści na tzw. masterze. Jakoś bardzo dobra. Ważne żeby kupić ekrany o rozdzielczości minimum 800x480px. Aaaa i śmigają na tym jeszcze gierki :-)

Jeśli chodzi o tablet, jakoś średnio uśmiechało mi się ciągle to montować i demontować a tak, zagłówki założone na stałe, podłączone do chińczyka. Z przodu śmiga nawigacja, z tyłu lecą bajki. Audio przez głośniki samochodowe a nie pierdzenie przez głośniczek tabletu. No i nie ma żadnych kabli walających się po aucie.

A i jeszcze jedno, 7 calowe zagłówki są optymalne. Większe wyglądały by jak lodówki turystyczne przyczepione do siedzeń :-D

Komentarz

• maxpaynemm
              RS
              • 2008
              • 1764
              • Octavia II combi (1Z5)
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez kluczus
              Postaram się zrobić fotki w weekend. Generalnie nie widać, że w zagłówkach coś jest. Telewizorki są zasuwane. Ten model, który Ci podesłałem ma możliwość odtwarzania z płyt dvd, usb i kart sd, każdy może pracować niezależnie. Dodatkowo można je podłączyć tak, że na obu widać to co się puści na tzw. masterze. Jakoś bardzo dobra. Ważne żeby kupić ekrany o rozdzielczości minimum 800x480px. Aaaa i śmigają na tym jeszcze gierki :-)

Jeśli chodzi o tablet, jakoś średnio uśmiechało mi się ciągle to montować i demontować a tak, zagłówki założone na stałe, podłączone do chińczyka. Z przodu śmiga nawigacja, z tyłu lecą bajki. Audio przez głośniki samochodowe a nie pierdzenie przez głośniczek tabletu. No i nie ma żadnych kabli walających się po aucie.

A i jeszcze jedno, 7 calowe zagłówki są optymalne. Większe wyglądały by jak lodówki turystyczne przyczepione do siedzeń :-D
              No ok ale czy bez chińczyka też sa w stanie działac niezależnie??? Mam Columbusa i móglbym je podłączyć do niego za pomocą odpowiedniego adaptera tylko nie wiem czy chce to robić. Da sie na tym odtworzyć .avi itp???
              Ubezpieczenia Komunikacyjne OC, AC, NNW - ZAPRASZAM

Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• kluczus
                Classic
                • 2007
                • 24

Tak, bez problemu działają niezależnie. Możesz spokojnie odtwarzać pliki avi. Co prawda dawno tego nie robiłem ale pamiętam, że się da :-)

ok, popełniłem jakieś zdjęcia
                Załączone pliki

Komentarz

• abbe
                  Classic
                  • 2011
                  • 10

Witam,
                  u mnie sa zamontowane zagłowki z monitorami ktore mozna kupic za okolo 400 pln komplet, dorabiamy tujejki dystansowe na wymiar skody, wymieniamy monitory na lepsza rozdzielczosc i podłączamy pod columbusa
                  pozdrawiam
                  Załączone pliki

Komentarz

• Marian 2
                    L&K
                    • 2007
                    • 1085
                    • Octavia I combi (1U5)
                    • AQY 2.0 MPI 115 KM

Jest jeszcze inna opcja warta rozważenia. Monitor/telewizor montowany na suficie. Można wtedy zamontować większy ekran, nawet 20" i więcej. Taki ekran można złożyć gdy nie potrzebny.
                    Ten na fotografii ma 19".

Komentarz

• ovi
                      Ambiente
                      • 2014
                      • 105

nie prościej kupić przenośny odtwarzacz dvd? Ten sam efekt, a o wiele taniej.

Komentarz

Pracuję...