Zamieszczone przez navigator
Serwis CB w Warszawie
Zwiń
X
-
chopin serwis gwarancyjny CB President to chyba tylko w Częstochowie.
Mogą ci pomóc także Konektor5000
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chopinJuż po gwarancji. Wolę na miejscu, bo z naprawami różnie bywa. Jakby były potrzebne tfu... poprawki to szlag by mnie trafił wysyłać parę razy. :evil:
cordoba12 czy chodzi o Saxon róg Igańskiej i Czapelskiej - sprzedaż, komis, montaż :?: Miałeś z nimi do czynienia?
dokładnie ten...jest to jeden z najstarszych punktów CB... gość ma dużą wiedzę i naprawdę zna się na tym co robi...
większość napraw robi od ręki...
byłem u niego już kilka razy i z czystym sumieniem polecam gościa...
ostatnio robiłem u niego tuning radia i jestem mega zadowolony...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gradekserwis gwarancyjny CB President to chyba tylko w Częstochowie.
A co do Saxon'a, to co jakiś czas ten wątek wypływa na cb-forum - przeważają negatywne komentarze i opinie odnośnie tego miejsca :twisted:Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz
-
-
chopin, z czystym sumieniem mogę polecić bardzo przytomnego gościa na AL. Jerozolimskich przed Ryżową (w kierunku Pruszkowa przy Statoilu i McDonaldzie)
Kupowałem i serwisowałem tam wszystkie radia + z firmy mamy od niego kilka projektów.
namiar na nich http://autoradia.pl/
mają kilka punktów ale polecić tylko mogę Aleje - gdzie indziej nie byłem :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chopinChyba kojarzę. To taki pawilonik przy Orlenie? (nie Statoil)Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chopinDzięki Wally. Chyba tam podjadę, mam najbliżej.Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
również dołączam się do Wally, gość robi od ręki i jeszcze rabacik możesz dostać jak masz oklejonego szkodnika i jest to przy statoil połączonym z makiem tu masz więcej info http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=5788Mike
Komentarz
-
-
ja polecam zdecydowanie SERWIS CB-NET w legionowie, troche odbiegam od nazwy tematu ale odległość od warszawy jest znikoma a chłopaki mają naprawde dużą wiedze oraz asortyment robiłem u nich kilkakrotnie i zawsze byłem zadowolony a storojenie robią gratis148 KM & 303 NM by MASTER'S TUNING
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chopinWally jestem pod wrażeniem. Byłem na Jerozolimskich - naprawa elektroniki w 7 minut. Cena przystępna. Obsługa top. Szacunek. kByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
chopin, kiedyś lutowałem końcówkę do anteny u gości polecanych przez Wally i było O.K.
Teraz właśnie mam zamiar się wybrać do Saxona podpytać się o kilka rzeczy, bo widzę, że gość ma bardzo dużą wiedzę. Zresztą są filmiki na ich stronie i na youtube, które to potwierdzają - gość wie co mówi i widać, że pasjonat, a tacy ludzie są zawsze najlepszymi fachowcami w danej dziedzinie...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
Komentarz