Też mam autko z 2009 r. i miesiąc temu pierwszy raz pojechałem na serwis klimy typowo profilaktycznie. Czynnika było 500 g. więc prawie norma . Kolega (właściciel warsztatu) zdziwił się, że już po 6 latach chcę koniecznie to sprawdzić, szczególnie, że klima działa. Wytłumaczyłem mu, że my OCePki już tak mamy
Zamontowanie Bluetooth do radia Bolero - Warszawa
Zwiń
X
-
Zamontowanie Bluetooth do radia Bolero - Warszawa
Witam,
Szukam firmy z Warszawy, która może podpiąć zestaw bluetooth wraz z mikrofonem do radia Bolero które mam w swojej Octavii. Skoda wyposażona jest w multimedialną kierownicę z obsługa telefonu, natomiast brakuje w niej własnie samej instalacji bluetooth.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,
P.S. Szukałem podobnego wątku w historii, niestety nie znalazłem odpowiedzi (dlatego zakładam nowy wątek)
-
-
pjakubow, uderz do Józefowa
mają wiązki i od razu mogą zaoferować montaż
NAVISERVICE
Graniczna 81J
05-410 Józefów
22 789 62 51przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
pjakubow, zwróć uwagę żeby sprawdzić wszystko po montażu- oni wykonują wiązki na miejscu, więc czasem zdarzają się złe wpinki- mi w Audiku tele mute źle wpięli ale od razu poprawili na miejscu więc nie było problemuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
pjakubow, sprawdź pwkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
ja za kompletną wiązkę do bth i antenę do navi dałem 200pln w w/wym warsztacie :wink:
Zamieszczone przez pjakubowmoże podpiąć zestaw bluetooth wraz z mikrofonem do radia Boleroprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz