Jaka musze kupić zmieniarke zeby dzialala z Symphony z OI?? Cos mi sie obiło o uszy ze blaupunkta, ale nie znam sie w temacie i prosze o pomoc
[ Dodano: Wto 06 Mar, 07 22:55 ]
Ej chlopaki, nie zartujcie ze nikt nie ma zmieniarki u siebie Qrcze nie chce walnac boba i kupic nie to co tzreba..
To mzoe mi ktos chociaz napisze czy musze to polaczyc kablem DIN 13 na mini ISO, blaupunkta zmieniara ma takie wysjcie, ale wlasnie nie wiem czy radio symphonu ma wten sposob podlaczenie..Cyba jednka do serwisu bede musial jechac i sie super elektyka zapytac czy mi bedzie dzialac,,Ale kosor skoda kldzie radia Blaupunkta i Navi to moze zmieniarki tez podchodza???
Jaka musze kupić zmieniarke zeby dzialala z Symphony z OI??
to zależy jaka ma być czy 1DIN-owa pod radio czy chcesz ją zamontować w bagażniku
Zamieszczone przez herman
To mzoe mi ktos chociaz napisze czy musze to polaczyc kablem DIN 13 na mini ISO, blaupunkta zmieniara ma takie wysjcie,
Ja mam zmieniarki 1 DIN pod radio od VW producent SONY (występował również Blaupnkt i Panasonic) , sa dwie metody podłączenia albo poprzez ori kabel VW 12pin --> 8pin MINI ISO 3 , lub wymienisz wtyczki z 12pin na MINI ISO 3 i podłaczysz do radia bez dodatkowego kabla.
W 100% będzie grało radio: Skody Symphony CD oraz Skoda Symphony kaseta z możliwościa sterowania zmieniarką , oba radia sprawdzone i działają , trzeba tylko dodatkową masę podać.
Zagra zmieniarka również z ori navi VW co też już jest sprawdzone.
Oczywiście mowa tutaj o O1.
Komentarz