Tak skrecal w prawo, z tego co widze to torowisko znajduje sie na tym pasie, wiec nie mial juz gdzie uciekac
columbus sterowanie głosowe nie działa
Zwiń
X
-
columbus sterowanie głosowe nie działa
co jest powodem ze nie działa u mnie sterowanie głosem w columbusie, dodatkowo nie mam w menu setap pozycji od wybierania ustawień w sterowaniu głosowym. Czy chodzi tu o jakies dodatkowe zakodowanie vcdsm? Dodam że nie mam zestawu głośnomówiącego czy w związku z tym i tak nie będzie działało mi sterowanie głosowe bo nie mam mikrofonu?
-
-
ok trochę poczytałem sobie o tym i faktycznie jak nie ma mikrofonu to nie zadziała, stąd moje następne pytanie czy taki mikrofon jaki jest w linku będzie ok i gdzie się go montuje, bo chyba nie w oprawce lampki sufitowej, bo raczej się nie zmieści i za krótka wiązka. Chyba że do OII jest inny mikrofon?
Komentarz
-
-
rafik11, dokładnie tego typu mikrofon
i dokładnie- montuje sie go w lampce podsufitki- jest tam miejsce
dodatkowo trzeba pociągnąć wiązkę do RNSa i ewentualnie do Bth jeśli takowy posiadaszprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz