System Multimedialny do Skody Octavii I

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • TigzZ
    Classic
    • 2018
    • 0

Zamieszczone przez dj1978
    Moje Dunlopy Sport Maxx RT mają 68 db i jak dla mnie też jest dramat.
    Też je mam
  • TigzZ
    Classic
    • 2014
    • 4

Witam, jestem na forum i od zimy będę posiadaczem Skody Octavii I rok produkcji 2000 kupiona w 2001 roku przez mojego dziadka. Model kombi, granat, 1.9tdi 90km, wyposażenie elegance wersja po liftingu przebieg to 74tys gdyż Dziadek bardzo mało jeździł, podczas jazdy radio i audio nie były dla niego ważne więc ma dość marnej jakości stare radio jvc.
    Chciałbym je wymienić na jakąś stację multimedialną (wiecie DVD/cd/dotykowy ekran/Bluetooth/iPod) od pioneera bądź alpine nawigacja opcjonalnie gdyż posiadam w telefonie widziałem bardzo fajne nowe modele Ale nie wiem czy pasują do tego auta gdyż nawet jeszcze nią za długo nie jeździłem i dlatego zwracam się do Was jako do doświadczonych kierowców i użytkowników poczciwych czesko-niemieckich aut.
    Inne firmy i propozycje bardzo mile widziane

Komentarz

• crom.de
      RS
      • 2012
      • 1545
      • Superb II (3T4)
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

TigzZ, jeżeli ta Octavia nie ma multifunkcyjnej kiery ani maxidota to nie ma żadnej szkody przy montażu takiego radia. Potrzebujesz tylko odpowiednią blendę, kieszeń i ewentualnie przejściówkę do anteny. Kupisz czasem gotowe zestawy na allegro, możesz spoglądać też na te do Golfa IV.
      - Superb
      - Panda 1.2

Komentarz

• TigzZ
        Classic
        • 2014
        • 4

crom.de, a co to jest ten maxidot i jak się to sprawdza? bo kiery na pewno nie ma. :szeroki_usmiech

Komentarz

• crom.de
          RS
          • 2012
          • 1545
          • Superb II (3T4)
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

TigzZ, to jest duży wyświetlacz między zegarami który wyświetla info z radia. Jednak nie ma możliwości podłączyć do niego innego radia niż fabryczne. Tamta ma pewnie tylko mały komputer tam gdzie zegar.
          - Superb
          - Panda 1.2

Komentarz

• TigzZ
            Classic
            • 2014
            • 4

Tak tak mały ekranik dostarczający informacje o spalaniu, temp, godzinie i takich tam. Spoko, bardzo dziekuję za pomoc. :wink:

Komentarz

Pracuję...