Jakie to radio?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Jakie to radio?
Witam. Kupiłem Octavie II i wiem że poprzedni właściciel wyposażył auto w radio z wyświetlaczem
Mam instrukcję ale bez pierwszej strony nie wiem jaki to model.
Proszę o pomoc w identyfikacji.
-
-
-
todominik, Columbus to Columbus, to jest konkretny model. W O2 były Swing, Stream, Bolero - te 3 bez navi, Amundsen i Columbus z navi. Jeśli chodzi o instrukcję to wystarczyło wpisać w google "columbus skoda instrukcja pl" i hotove
http://ws.skoda-auto.com/OwnersManua...tionSystem.pdf
Komentarz
-
Auta jeszcze nie mam - jeszcze się uzdrawia - ale z tego co widzę to brak napisu COLUMBUS to nie tylko to. Jest inny układ przycisków, slot na kartę pamięci nie ma - a jak włączałem nawigację pokazywał się znaczek mercedesa
Komentarz
-
-
I jeszcze dodam co na początku napisałem to, że według wyposażenia auta fabrycznego to jest 8 głośników pasywnych radio z odtwarzaczem CD, bez urządzenia do nawigacji.
Komentarz
-
todominik, to nie jest żadna ori navi mercedesowska. Może mapę ma jakąś przekombinowaną z merca, a to jakaś chińszczyzna poprostu dostawiona. Wyglądem przypomina skodowską, ale może tylko przypomina
Komentarz
-
Nio właśnie - może jak zacznę się bawić radiem to znajdę gdzieś jakieś podmenu i znajdę jaki to model. A tym czasem czekam może ktoś coś podpowie? Może ktoś już coś takiego widział?
Komentarz
-
-
-
todominik, Cieszę się, że mogłem pomóc.
Komentarz
w takim razie sorry, nie chciałem wprowadzić w błąd

Komentarz