Zamieszczone przez Yarek
szybki sub do skrzynki 12l
Zwiń
X
-
szybki sub do skrzynki 12l
poleccie proszę jakiś szybki subik (20 lub 25 cm) do takiej małej skrzynki, ma uzupełniać przód więc głowy nie ma urywać zalezy mi na szybkosci i wiernosci. Cena do 500, ale tylko nowe.
Wzmak juniorek 5 kanałowy i esk165.Skrzynka ma być zabudowana w lewej wnece w haczbaku.- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
-
-
michu - w cenie do 500 zł - możesz zmieścić się również z ES 250 lub nieco powyżej z 10W1V2 - wraz ze skrzynką Closed[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
ciekawą propozycją w cenie do 400 zł jest subik 25cm/10" Ground Zero Titanium w zamkniętej obudowie
Ground Zero Audio steht für hochwertige Car Audio Produkte. Über 400 Car HiFi Produkte vom High End Verstärker bis zu 38cm Subwoofern sind weltweit im Angebot.
do jego wysterowania wystarczy zmostkowany http://www.ground-zero-audio.com/eng...8_ta4120mk.htm
i tak za ok. 900 zł ma się napędzony system przedni i "milutki" bas w bagażnikuWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Wielokrotnie montowałem es 250 z JR'em i nie było problemu...
Zapytaj Tymka i Luke. Mają takie zestawienie ;][center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Sam się zastanwiam nad zmianami w kuferku ale chyba wyląduje tam :
- ITMDS10 /12 w br
- xetec 10"
- perless 10"
zasile to prawdopodobnie GZ 2500TX lub 500/1 ( jeśli trafie w używce w przyzwoitych pieniądzach )
Czy IT MDS12 będzie wyraznie wolniejsza od 10' ? Nie jestem fanatykiem punktowego basu ale ma być dobrze kontrolowany i lubie jak czasami zarzuci mięsem :wink:chip ... chip huraaa !
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CASKPWielokrotnie montowałem es 250 z JR'em i nie było problemu...
Zapytaj Tymka i Luke. Mają takie zestawienie ;]- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
Komentarz
-
-
Re: szybki sub do skrzynki 12l
Zamieszczone przez michupoleccie proszę jakiś szybki subik (20 lub 25 cm) do takiej małej skrzynki, ma uzupełniać przód więc głowy nie ma urywać zalezy mi na szybkosci i wiernosci. Cena do 500, ale tylko nowe.
Wzmak juniorek 5 kanałowy i esk165.Skrzynka ma być zabudowana w lewej wnece w haczbaku.
do tego wszedl infinity ref 1050w
musze powiedziec ze jest szybki i potrafi ladne cisnienie zrobicMateo
chip'ed
Komentarz
-
Komentarz