i tak chyba najladniesze jest biale + czerwone wskazowki
Nawigacja w OI ?
Zwiń
X
-
Nawigacja w OI ?
Czy ktoś z was montował w swojej czeszce taką nawigacje?
mam możliwość kupienia podobnej za 1000zł i nie wiem czy jest warto. T.zn. czy nie będzie problemu z montarzem. Podobno da się podłączyć DVD , a i tak myślałem o radiu z wyświetlaczem LCD. Dlatego takie wydaje mi siębardziej praktyczniejsze....no i tańsze w zakupie. :roll:
-
-
Adam, jak byś coś takiego kupował to od razu z montażem, bo jest kwestia kompletności tego urządzenia, nie jestem pewien czy tam nie ma potrzeby jeszcze dodatkowych urządzeń typu antena....
Też sie przymierzałem do czegoś takiego ale wybrałem nieco inne rozwiązanie
P.S. mozesz do tej navi podpiąć nie tylko DVD ale jakie kolwiek urządzenie, nawet Play station zdaje sie i aparat albo kamere (ale tego nie jestem pewien na 100%)Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
danielpoz
-
A czy są na to jakieś zaślepki :-). Przed złodziejami oczywiście. Bo tak na noc na parkingu lub ulicy zostawić to 1% szans, że rano jeszcze będzie. A jak to wygląda w praktyce? Np. taki film z DVD - obraz jest OK? Tzn jaka jest rozdzielczośc tego ekranu? Tak jak PAL? Czy widać jakieś piksele itp? BO też tak nad tym myślałem, tylko nie jestem jeszcze pewien. A DVD można podłączyć obojetenie jakie? Tuner TV też? Ile taki tuner kosztuje i jaka musi być do tego antena? Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Nie mapa DX pod warunkiem ze ja kupisz ma swoja cene. Jak ja zdobedziesz sobie znanym sposobem to tyle jest taniej :szeroki_usmiech
Mapy do navi typu Automapa maja tak jakby w swojej cenie oplate na abonament ktory uprawnia przez rok do bezplatnych aktualizacji oraz w wersji rozszerzonej dostajemy nowe miasta za free. Po roku czasu mozna nie placic mamy ta wersje ktora mamy lub przedluzyc za jakis % ceny nowej.
Mapy DX chyba tez sa aktualizowane ale duzo rzadziej, na przykladzie Automapy moge powiedziec ze za okres 10 miesiecy bylo okolo 3-4 aktualizacji i do tego doszlo z 7-8 szczegolowych planow miast.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wasylMnie się wydaje, że coś takiego ma mniejszy popyt u złodziei niz radio z DVD bądz MP3, z prostej przyczyny, że nikt tego nie kupi.... kTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wasylPrzed złodziejami oczywiście. Bo tak na noc na parkingu lub ulicy zostawić to 1% szans, że rano jeszcze będzie.
Dobra rada - jak ktos nie mam garazu, wzglednie nie korzysta z parkingow strzezonych to niech nie kupuje navi.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wasylPrzed złodziejami oczywiście. Bo tak na noc na parkingu lub ulicy zostawić to 1% szans, że rano jeszcze będzie.
Komentarz
-
-
Adam a jak myślisz, skąd mają tyle tego sprzętu na giełdzie :evil: z rozbitych autek jest co najwyżej połowa, żyjemy niestety w takim kraju ze w aucie nie można zostawić nawet byle czapki bo ją zapier........ :evil: :evil: :evil:Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
No wiem ,wiem ale chyba przyznasz chyba, że firmowe radia bądź nawigacje nie pasują do większości innych samochodów. A pozatym taki włamywacz (czyt. wyrostek i gówniarz) nie bardzo wie jak to wymontować i wyrywa na chama łamiąc i rysując zaczepy. W ten sposób odsprzedaż takiego sprzętu ma utrudnioną bo kto mu kupi uszkodzoną i niekompletną navi. Nie mając popytu nie ma sprzedaży :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wasylA pozatym taki włamywacz (czyt. wyrostek i gówniarz) nie bardzo wie jak to wymontować i wyrywa na chama łamiąc i rysując zaczepy. W ten sposób odsprzedaż takiego sprzętu ma utrudnioną bo kto mu kupi uszkodzoną i niekompletną navi. Nie mając popytu nie ma sprzedaży :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Ale Adaś prawda jest taka ze na codzień to ty zdaje sie masz garaż, a jak gdzieś jedziesz to zawsze znajdzie sie jakis parking strzeżony k a taka navi to fajny bajerek, dlatego w sumie skoro ci sie to podoba to czemu nie. Zawsze mozesz sobie to ubezpieczyć, tak że w przypadku kradzieży stracisz tylko czas, a nie pieniążki k
No i zawsze możesz sobie przyciemnic szybki, bo czego oczy nie widzą tego dupie nie żal :P :P :PZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
danielpoz
-
kto powiedział ze do ubezpieczenia potrzebna jest faktura.... :szeroki_usmiechZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
danielpoz
Komentarz