RNS510 - mapy
Zwiń
X
-
na superbclub jest taki koleś co kupuje mapy w ASO i rozprowadza kopie po 50 PLN
poprzednio V11 tak kupiliśmy właśnie
z czasem znajdą się na necie, ot cała filozofia - więc też nie widzę sensu składania się na to teraz
Zostaw komentarz:
-
-
Enriquez, wiesz o co pytam, nie o to chodzi. Nie będę utrzymywał ASO
Zostaw komentarz:
-
-
EAST jest dużo dokładniejszy - jest A1 przy Włocławku, są adresy, których wcześniej nie było.Zamieszczone przez untaztoodCzy ktoś z Was jest już w posiadaniu V12 EAST i ma wiedzę o ile te mapy są lepsze na nasz kraj, od V12 WEST ?
Zostaw komentarz:
-
-
a Viatole naprawili ?Zamieszczone przez Enriquezale V12 na razie nie można zainstalować z karty - z nowej płyty idzie ładnie
poza tym V12 west nie ma np. A1 w okolicy Włocławka, natomiast V12 East już jest.
Zostaw komentarz:
-
-
Czy ktoś z Was jest już w posiadaniu V12 EAST i ma wiedzę o ile te mapy są lepsze na nasz kraj, od V12 WEST ?
Zostaw komentarz:
-
-
Ulic przybywa, zapewne mapka się powiększa.Zamieszczone przez EnriquezBo czas jest ustawiony w konfigu softu na 1800 sekund - trzeba by w takim razie zmienić na więcej.
Zostaw komentarz:
-
-
Bo czas jest ustawiony w konfigu softu na 1800 sekund - trzeba by w takim razie zmienić na więcej.
Zostaw komentarz:
-
-
A mi poszła z karty, nie obyło się bez komplikacji, przy wgrywaniu po ok. 40min. wyskoczył time error. Konieczna była ponowna instalacja softu, ale mapa zgrała się na dysk i chodzi.Zamieszczone przez Enriquezale V12 na razie nie można zainstalować z karty - z nowej płyty idzie ładnie
poza tym V12 west nie ma np. A1 w okolicy Włocławka, natomiast V12 East już jest.
Zostaw komentarz:
-
-
która mapa jest najbardziej aktualna jeżeli chodzi o POLSKĘ ?
rozumiem, że V12 East ?
Zostaw komentarz:
-
-
Ja wyznaczyłem na próbę trasę do Pruszkowa via A2 i niestety WEST V12 krzyczy o punktach viatoll - Gdzie - nie wiem, ale jest informacja, że na trasie występują drogi płatne.
Będziesz wiedział. Wyświetlają się na FISie i na RNSie.Zamieszczone przez Enriqueznie, nie jeździłem jeszcze, dopiero co wgrałem
poza tym - mam wyciszone komunikaty nawigacji, więc nie będę wiedział na pewno
Zostaw komentarz:
-
-
nie, nie jeździłem jeszcze, dopiero co wgrałem
poza tym - mam wyciszone komunikaty nawigacji, więc nie będę wiedział na pewno
Zostaw komentarz:
-
-
Zgadza się z płyty instaluje się bez problemu. Enriquez, czy sprawdzałeś już nową mapę - chodzi mi o to czy wyeliminowane zostały komunikaty "zbliżasz się do stacji poboru opłat" (viatoll). Ja dzisiaj jechałem Toruńską w Warszawie i przed S8 poprzednio miałem ten komunikat - dzisiaj go nie miałem.
Zostaw komentarz:
-
-
ale V12 na razie nie można zainstalować z karty - z nowej płyty idzie ładnie
Zostaw komentarz:
-
-
-
RNS510 - mapy
Pojawiły się nowe mapy do RNS510/Columbus
Volume: CD_8196
Date: 7.7.2014
db: EEU(2014Q1)
Area: East Europe
Subarea: East
Supplier: Navteq
Version: 505.30.412.84
Customer Version: V12
Volume: CD_8195
Date: 7.7.2014
db: EU(2014Q1)
Area: West Europe
Subarea: West
Supplier: Navteq
Version: 505.20.412.84
Customer Version: V12
Zostaw komentarz:
-
-
RNS510 - mapy
Bo jak dupa leci to sie odpuszcza a nie dociska hebel.
W grudniu mialem jeszcze letnie i pieknie latalem bokami nie przekraczajac 50km/h.
Kapitan jak wyłączyłes esp? bo u mnie sie nie da.Tagi: Brak
-
Zostaw komentarz: