To ja lepsze o cenę Goodyear Eagle F1 Assymetric 3 225/45 r17 94y-xl i 91y
[O2] seryjne radio + subufer
Zwiń
X
-
Gość
W OI tez nie bylo wyjscia, ale kupilem przejsciowke kostki mini ISO na chinche, nie wiem jakie kostki sa w tym radiu a nie chce mi sie grzebac juz po necie, ale jesli takie sa to kup taki wlasnie kabelek jesli nie to ja w megane zalatwilem sprawe konwerterem (ale u mnie byla to jedyna mozliwosc, poza lutowaniem w radiu)
Komentarz
-
Gość
popatrz na dol strony, to zalatwi sprawe zdaje sie, tam wejscia nie sa mini iso tylko inne. Oczywiscie ze taka przejsciowka jest lepsza niz konwerter. Ja jakbym nie musial to bym nie zakladal, tylko ze u mnie gra sam sub na nim wiec w zasadzie straty nie sa az tak zauwazalne przy tak amatorskim odsluchu.
Nie jestem pewny na 100% czy to tez do wzmacniacza bo niby pisza o zmieniarce, ale chyba tak. A jak nie to poszukaj dokladniej bo adaptery RCA do
Streama sa
Komentarz
-
Gość
Co jako laik moge powiedziec na temat tych gratow, przedewszystkim obudowa. Juz z zasady tego rodzaju obudowa nie gra najlepiej, uniemozliwia to jej konstrukcja jesli przeczytasz to http://www.car-audio.waw.pl/PolskiCarAudioFAQ.pdf to zrozumiesz czemu, dodatkowe o tej konkretnej moge powiedziec ze bedzie miala zdecydowanie za mala pojemnosc, a glosnik o ktorym piszesz nawet w obudowie zamknietej musi miec 17,7 L. tu tego napewno nie bedziesz mial, na zdjeciu wogole wyglada to na o wiele mniej. Ja moge napisac od siebie ze nawet przy amatorskim odsluchu glosnik nie bedzie mial pelni mozliwosci w takiej obudowie, robilem swoja obudowe do MII i wizualnie nie moze sie rownac z ta z linku, ale pojemnosciowo wyszla prawie jak zaleca producent glosnika, mimo to glosnik nie schodzi tak nisko jak we wczesniejszej obudowie i czasem bas jest bardziej plytki, moze byc, ale moj glosnik wymaga chyba raptem 12 L skrzynka ma tylko troszke mniej a jest to zauwazalne, tu bedzie chyba gorzej bo zdaje sie roznica bedzie wieksza.
Co do glosnika to dobrze poczytac na necie opinie bo jednak duzo zalezy od rodzaju muzyki jakiej sie slucha, chociaz pewnie do takiego zwyklego grania by starczyl, o wzmaku nie powiem nic bo sie nie znam, wiec to samo co o glosniku, pewnie bedzie przyzwoity (ja mam starego zloma a wystarcza wiec ten bedzie miod malina)
PS. Dobrze bylo by odsluchac taka obudowe i glosnik bo moze sie okazac ze wystarczy Ci to i pamietaj, najwiecej bledow wybacza obudowa zamknieta i rowniez ma najmniejsza zalecana pojemnosc, wiec jesli nie chcesz tracic bagaznika to tylko taka (chociaz ja w OI mialem duza obudowe, ale schowana kolo kola zapasowego pod podloga), ale nie da tak miesistego basu jak chocby bass reflex, ktory niestety wymaga duzej pojemnosci i dobrego wykonania.
Komentarz
Komentarz