Witam
Czy udało się komuś odblokować opcję w Columbusie VIM (Video In Motion) video podczas jazdy? Jest kilka linków w sieci ale nie chciałbym uwalić radia niesprawdzonym softem.
Pozdrawiam
After purchasing a VW 2010 Jetta SportWagen TDI with the DVD/Navigation option I’ve been searching for a way to get the head unit to play DVD video while driving so that my passengers can watch their DVDs while I drive on long road trips. I finally discovered a way to enable this feature. You wil...
VCP jest sprzedawane nie ze wszystkimi funkcjonalnościami w komplecie.
Taka polska pazerność, podobnie jak support techniczny po zakupie - zupełna porażka.
Funkcjonalności można dokupić - jak są potrzebne i są przypisane do klucza sprzętowego kabla.
pewnie masz vcp i z praktyki piszesz o pomocy technicznej ze to porażka. ja akurat mam ten kabel i jest wszystko ok. nic nie trzeba było dopłacać do opcji vim.
rrobert, nie mam, choć cały czas biję się z myślami, żeby kupić. Moje wywody opieram o doświadczenia spacewalkera, z którym mam częsty kontakt. Jeżeli jest tak jak piszesz, to zapewne zakup odbędzie się szybciej niż zamierzałem, choć cały czas szukam dla tego kabla zastosowania - bo oprócz VIM wszystko da się zrobić vasem, odisem, czy chociażby vcdsem.
jak dla mnie jest to lepszy kabel od vcds. więcej możliwości ale każdy lubi to co mą.
- flashowanie sterowników uds. wgrywanie zestawów parametrów do sterowników, konfigurowanie sterowników pod dane auto - markę, przywracanie sterownika do stanu fabrycznego- niestety bez kasowania informacji CP , edycja eepromu to główne zalety
Komentarz