W sobote akurat bede przejezdzal kolo Ostrowi i jest duza szansa, ze sie pojawie pokibicowac.
Potrzebna pomoc ze sparwdzeniem zmieniarki !
Zwiń
X
-
Potrzebna pomoc ze sparwdzeniem zmieniarki !
Witam
Mam zmieniarkę Clariona cdc 1255z posiada ona wejście Ce-Net. Ale nie mam do niej kabla
Prośba jest taka czy ktoś z forumowiczów z okolic bytomia ma może kabelek ce-net w aucie, aby udostępnić go na chwilkę i pomóc sprawdzić mi zmieniarkę (tzn. czy wogule działa)?
Z góry dziękujęJahrem
:food
-
-
Zamieszczone przez djczaskolega Filmowiec ma clariona z cenetem zagadaj z nim i podjedź na spota to sie sprawdzi
Zamieszczone przez djczasja mam zmieniarke clariona 12 ale nie wiem gdzie ale kabel gdzieś widziałem ostatnioJahrem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koja86daj dokładne namiary Clarion cdc 1255z na pewno w oznaczeniach tylko tyle?
Jak coś więcej to daj znać zapytam jutro kumpla ile taki kabel w oryginale
Oznaczenie CDC 1255z więcej nic Pozatym to chyba najmniejsze ma znaczenie Byle kabel był na Ce-Net, kwadratowa końcówka
Zamieszczone przez koja86Jak coś więcej to daj znać zapytam jutro kumpla ile taki kabel w oryginaleJahrem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczas[b]kolega Filmowiec ma clariona z cenetem zagadaj z nim i podjedź na spota to sie sprawdzi ja mam zmieniarke clariona 12 ale nie wiem gdzie ale kabel gdzieś widziałem ostatnio
Na spocie postram się być ok 18 10 Maja na szafranie
Djczas może tobie uda się znaleźć ten kabelek ?Jahrem
Komentarz
-
-
Spike, koło 20 bedzie lepiej my o 18 dopiero ruszamy a kabel poszukam kolega filowiec jest z krakowa http://forum.octaviaclub.pl/profile....wprofile&u=845
Komentarz
-
Komentarz