MiKruS, KruPin, gratki ale nurtuje mnie pytanie ten trzeci do blondynki to co za jeden chyba że czegoś nie doczytałem
tylko wygłuszenie, gdzie i za ile w Warszawie?
Zwiń
X
-
tylko wygłuszenie, gdzie i za ile w Warszawie?
pytanie. Ile moze kosztować wygłuszenie przednich drzwi w Octavia I matą Dynamat. Chodzi mi o usługę CA bo nie czuję się na siłach żeby samemu się podjąć. I na razie tylko wygłuszenie. Stare skodowskie głośniki zostają (brak kasy). I gdzie to dobrze zrobić w Warszawie lub jej płd okolicach.
Dzięki.
-
-
lukasztomera, samemu byś to zrobił spoko nie ma dużo roboty a kasy też szkoda nie ma problemów przy wyciąganiu boczków tylko z rączek ściągasz osłonki najlepiej podważać je od spodu tam dwie śubki masz następnie śróbki po obwodzie i do góry Z drzwiami od kierowcy wygląda troszkę inaczej rączka od wewnątrz ma taką gumę na uchwycie wyciągasz ją następnie osłona plastikowa na której masz sterowanie szybami poczym ujawnią się trzy śruby , które wykręcasz no i jeszcze na obwodzie śrubki i do góry.
Najlepiej mieć przy zakładaniu jakiegoś pomagiera chodzi o założenie linek na klamki zakłada się je banalnie prosto i ściąga ale jak tego wcześniej nie robiłeś to do garażu zabierz jakiegoś kumplaTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasztomeraCzyli tak koło 300 za robotę i 300 za matę... a gdzie w warszawie dobrze mi to zrobią?
Profesjonalna instalacja i sprzedaż Car Audio.
Warszawa ul. Postępu 21
22 853 59 18
0 501 030 506
Człowiek bardzo uprzejmy zna sie na robocie. Profesjonalne podejscie do tematu. Polecam!!!!!!
Handluje również przez AllegroFabiaClub.pl
Koni Sport+Vogtland-40
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
djczas, nie ma się co napinać :szeroki_usmiech
jak narazie chyba każdy z warszawskich monterów zaliczył większą lub mniejszą wtopę
na ile okazała się ona uciążliwa dla Klienta, decyduje Klient
lukasztomera, możesz spróbować w Clear Soundzie - QBA jest zadowolony z ich "działalności"With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Komentarz