Berni a co następne ? 8)
JVC KD-G821 czy JVC KD-G731 lub Pioneer DEH-6900IB
Zwiń
X
-
JVC KD-G821 czy JVC KD-G731 lub Pioneer DEH-6900IB
Postanowiłem sobie zmienić grajke w moim samochodzie. Spodobały mi sie te 3 modele które wymieniłem w temacie.
Oczywiście narazie tylko radio, potem będzie robiona reszta
Może mogli byście doradzić które wybrać?? Cenowo one są porównywalne.
Dziekuje za opinie i sugestie.
-
-
Właśnie u mnie nie działa bo ostatnio pozbyłem się swojego radia drogą prawej szyby :evil: Miałem właśnie pioneera 7400 czyli już starszą linię i wg mnie grał przyzwoicie. Ale chyba tej funkcji nie miał... Albo ja jej nie zauważyłem :shock: przez kilka lat używania tego radyjka. Szukam teraz czegoś o podobnych parametrach i przeczytawszy chyba już wszystko na forum nie wiem co kupić
Komentarz
-
-
Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, że to wszystko gra na fabrycznych głośnikach bez wyciszenia (zmian tu nie będzie). Korzystam w nich ze średnich i wysokich tonów. Bas daje subwoofer. Brałem pod uwagę Pioneera 7900, Alpine 9853, Alpine 9812 i zupełnie z innej półki Pioneera AVH-5700DVD. 9812 wszyscy polecają. Słuchałem takiej w Octavii z wyciszonymi drzwiami zmienionymi głośnikami, dobrym sub-em itd. Grało miodzik. Natomiast właściciel powiedział mi, że wcześniej miał pioneera z linii którą miałem ja i jak założył 9812 to przed wytłumieniem drzwi wg niego lepiej grał... pioneer. Po wytłumieniu ocena oczywiście uległa zmianie na korzyść Alpine. Tak jak napisałem u mnie zmian w drzwiach nie będzie więc szukam jakiegoś kompromisu :?
Jeszcze jedno. Nie słuchałem żadnego Kenwood-a i Clariona z tej półki.
[ Dodano: Czw 17 Maj, 07 18:53 ]
Panowie, jaka jest podstawowa różnica pomiędzy Alpine 9812 a 9813?
I czy w tej cenie/jakości jest coś porównywalnego?
Komentarz
-
Komentarz