Na domykaniem tez mysle ,mam fabryczny alarm i w nim tej funkcji nie ma ,sa moduly domykania(np. na allegro) okien okolo ~100zl na dwie szyby i tez sa na 4 szyby sa w tedy drozsze. W sumie kazdy zaklad co zaklada alarmy cos takiego powinin ci zamontowac.[/quote]
ten modul to nic wiecej jak kondensator o zwiekszonej pojemnosci by mogl zmagazynowac energie potrzebna do zamkniecia szyb :szeroki_usmiech
Do zamkniecia to trzeba nacisnac i trzymac guzik, a otwierania tak samo trzymac i wtedy szyby sie opuszczaja. Tak mi to kiedys dzialalo - musze to sprawdzic znow jak to chodzi.
Dokladnie tak samo dziala mi to w O2.
Nie ma jednak pamieci przy otwieraniu w jakim stopniu kazda szyba byla otwarta przed zamknieciem.
A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Na domykaniem tez mysle ,mam fabryczny alarm i w nim tej funkcji nie ma ,sa moduly domykania(np. na allegro) okien okolo ~100zl na dwie szyby i tez sa na 4 szyby sa w tedy drozsze. W sumie kazdy zaklad co zaklada alarmy cos takiego powinin ci zamontowac.
ten modul to nic wiecej jak kondensator o zwiekszonej pojemnosci by mogl zmagazynowac energie potrzebna do zamkniecia szyb :szeroki_usmiech
To ja pisalem a nie Wasyl :wink:
Na tej stronce jest modul domykania 4 szyb za 84zl. :
:lol: :lol: ..jesli macie tzw fukcje przewietrzania czyli otwieranie/zamykanie szyb po przekreceniu luczyka to opcja domykania z pilota kosztuje ok 30 zł. :lol:
W przyszłym tygodniu jade montowac to powiem co i jak.
A jak bede chcial pociagnac kable od gosnikow do bagaznika(wzmacniacza) ,to tez trzeba ciagnac je przed wygluszeniem? Czy mozna najpierw wygluszyc i pozniej pociagnac? :roll:
A jak bede chcial pociagnac kable od gosnikow do bagaznika(wzmacniacza) ,to tez trzeba ciagnac je przed wygluszeniem? Czy mozna najpierw wygluszyc i pozniej pociagnac? :roll:
najpierw pociągnąć okablowanie, potem wygłuszać :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
To troche mi sie zejdzie z wygluszniem Njapierw musze przyciemic szyby (chyba ze sie rozmysle), potem kupic wzmak i dopiero wygluszyc :roll: Kiedy ja fundusze na to zbiore ops:
To troche mi sie zejdzie z wygluszniem Njapierw musze przyciemic szyby (chyba ze sie rozmysle), potem kupic wzmak i dopiero wygluszyc :roll: Kiedy ja fundusze na to zbiore ops:
1. przyciemnij szybki
2. pociągnij kabelki i wytłum autko
3. kup kiedyś wzmak (byle nie budżetowy szmelc)
:diabelski_usmiech
jak sobie poczytałem o tych MDS'ach to z miejsca wolałbym Stega z serii QMos :diabelski_usmiech
Moglbys podac dokladniej dlaczego? :roll: i czy stega za ta sama kase czyli QM45.4x ?
Nie porownywalem ich parametrow ,tylko MDS ma wieksza moc i jest stosunkowo tani :roll:
[ Dodano: Sob 09 Kwi, 05 19:56 ]
Zamieszczone przez arci9
Bo slysząłem swego czasu, ze chłopaki się zawineli - dlatego zapytałem... :wink:
No ja tez tak slyszalem :roll: ale przypadkiem znalazlem adres w gazecie k
jak sobie poczytałem o tych MDS'ach to z miejsca wolałbym Stega z serii QMos :diabelski_usmiech
Moglbys podac dokladniej dlaczego? :roll: i czy stega za ta sama kase czyli QM45.4x ?
Nie porownywalem ich parametrow ,tylko MDS ma wieksza moc i jest stosunkowo tani :roll:
powiem tak: ze Stegami miałem sporo do czynienia, włącznie z własnym I systemem na QMos'ie 75.6x,
dlatego też poleciłbym Ci właśnie 75.4x (co do ceny zawsze możemy się dogadać :diabelski_usmiech )
Zamieszczone przez Samiec
[ Dodano: Sob 09 Kwi, 05 19:56 ]
Zamieszczone przez arci9
Bo slysząłem swego czasu, ze chłopaki się zawineli - dlatego zapytałem... :wink:
No ja tez tak slyszalem :roll: ale przypadkiem znalazlem adres w gazecie k
lepiej sprawdź, czy jeszcze działają, czy tylko mają opłacone miejsce na serwerze
lepiej sprawdź, czy jeszcze działają, czy tylko mają opłacone miejsce na serwerze
Mam nadzieje ze dzialaja maja nie tylko sprzet MDS-u ,ale i robia zabudowy itp
W gazecie widzialem ze 2 miechi temu jakis ich projekt ,wiec raczej jeszcze sa chyba
Jak bede mial kiesz to sie bede dowiadywal ,bo narazie nie ma co se chceci robic :roll:
Co do wzmaka ,to musze miec nowego z faktura i gwarancja :roll: Ale jak by sie cos zmienilo to pomysle
Komentarz