a kto to jest Mirek w jakiej firmie rzeźbi ?, bo też się przymiezam do zakupu paru kucyków
Pionner avic-x1 niemilo zaskoczyl!!!
Zwiń
X
-
Da się . Ostatecznie nie wszyscy w aucie prowadzą. Ile kosztowo Cie wyszlo jak mozna wiedziec radio?
Prawdopodobnie niestety będzie tak ,ze za kazdym razem jak bedziesz wlaczal radio bedzie trzeba przyciskiem dodatkowym aktywowac opcje ogladania caly czas.
Ale to trzeba dopiero przerobić . U mnie w Kenwoodzie byla to kwestia kabla na kostce.
A przerobke pionka robil znajomy z firmy Caraudio z Wrocka poprostu w pionku jest to bardziej skomplikowanie zabezpieczone.nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
radyjko z dwoma plytkami nawigacji i cala reszta kosztowalo mnie 2500zl. Bardzo zadbane bez rys. odnosnie ogladania podczas jazdy koles z firmy car audio mowi ze zrobi to bez problemu. szkoda tylko ze dvd filmy czyta ale klipow avi czy mpeg niestety nie. takze teledyski niestety odpadaja. szkoda ze tego wczesniej sie nie dowiedzialem, poniewaz bylo dla mnie to jasne ze taki wysoki model czyta wszystko...SoBoL NiGhT RiDeR 1,9 TDI AHF L&K narazie około 130KM
Komentarz
-
-
Teledyskow nie czyta ? To podstawa. Nie możliwe. Przecież to jest dość nowy model. Poza tym nie ma technicznych powodów dla , ktorych ma nie czytac. Moj tez wszytskich standardów nie czyta . Ale teledyski bez problemu.
Masz wersje europejską czy USA?
Jak Ci sie skomponował z wnętrzem?
ALe jednak taki sprzęt powoduje uśmiech na twarzy. Bez porównania do zwykłego CD :lol:nowy cSIMC od Aliego
Komentarz
-
-
A tak wyglada twoje radio ?http://www.alibaba.com/catalog/11178...P5700_DVD.html
Bo mi sie wydaje ,ze masz ten model co powyzej rozszerzony o nawigacje i to razem sie nazywa wtedy AVIC-X1. Kenwood robi podobnie .
A jeżeli tak to raczej musi czytać te teledyski. Ja bym sprawdził czy nie jest to kwestia regionów. Kolega ma ten model i wszystko chodzi. Prawie bo ma model na US.
Poza tym nie są to jakieś najwyższe modele raczej średnie (jeżeli chodzi o samo odtwarzanie) tylko mają pare nowych rozwiązań jak np. DVD i wyśiwtlacz.
Nie jest to żaden egoztyk. Wskazuje na to cena http://www.sonicelectronix.com/item_...-P5700DVD.html
Ten model bez przeszkód chodzi w Polsce brak RDS i parzystych stacji.
Ale co tu można kupić za takie pieniądze fajnego.nowy cSIMC od Aliego
Komentarz
-
-
Rafalus do jasnego wnetrza skomponowal sie niezle. Rafalus to nie jest moje radio. mam normalnego avica-x1. Egzotyk tez to nie jest poniewaz jest z niemiec. rds chodzi i skanuje stacje radiowe normalnie. To jest ten model. Poza tym taki model nowy w Polsce kosztuje 6500 http://www.ceneo.pl/categories.aspx?...Price=99999999 a z tego Twojego linka kosztuje 3500.
I co to troche dzikie ze nie czyty. A regiony maja cos do czytania plikow avi i mpeg?? Regiony sa na plytkach dvd.
[ Dodano: Wto 29 Maj, 07 21:52 ]
Wrzuce w najblizszym czasie fotki na moj profil albo do ogolnego zobaczysz jak pasuje do wnetrza i do charakteru auta :twisted: .SoBoL NiGhT RiDeR 1,9 TDI AHF L&K narazie około 130KM
Komentarz
-
-
za stroną: http://www.pioneer.eu/eur/products/1...1BT/index.html
"Plays CD-R/RW, DVD Video, MP3"
nie ma tam ani słowa o MPEG czy AVI :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
A regiony maja cos do czytania plikow avi i mpeg?? Regiony sa na plytkach dvd.
Nie no jasen ,że regiony są na płytach DVD . Poprostu chciałem tylko zasugerować ,żebyś wrzucił pewną płyte bez regionalizacji by się upewnić ,że stadardowych teledysków na DVD nie czyta.
[ Dodano: Sro 30 Maj, 07 00:15 ]
Zamieszczone przez Nexus6za stroną: http://www.pioneer.eu/eur/products/1...1BT/index.html
"Plays CD-R/RW, DVD Video, MP3"
nie ma tam ani słowa o MPEG czy AVI :diabelski_usmiech
W specyfikacji kenwooda AVi nie jest wyszczególnione a chodzi.nowy cSIMC od Aliego
Komentarz
-
-
spróbuj nagrać te teledyski na plyte DVD, a co do oglądania filmów w czasie jazdy to po prostu jest sobie taki jeden kabelek podpinany pod ręczny, ktory zamiast do niego podpina sie albo do + albo do - w zależności od radia i można cieszyć sie z obrazu w czasie jazdy :szeroki_usmiechZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Dokładnie jak luky8 powiedział, i nie trzeba żadnych przełączników czy przycisków do aktywowania opcji oglądania filmów. A co do oglądania teledysków to ściąga się z underpl.org odpowiedni program i przerabiasz na potrzebny format lub Nero robi tą samą robotę. A tak przy okazji to jaką masz mapę do niego? Wersję dwupłytową z mapą wschodniej europy? Jeśłi tak to proszę kontakt na priv
Pozdro
Staszek
Komentarz
-
Komentarz