Zamieszczone przez kris1235
Totalna demolka
Zwiń
X
-
Totalna demolka
Mam pytanko do szanownego grona? Czy ktoś za was demontował już fotele z waszych Octavii z poduchami? Czy po odpięciu aku można je bezstresowo wyrywać?
Chodzi o to żeby ściągnąć całą podłogę w celu zrobienia instalacji CA.
Może ktoś już to robił? Może ma konstruktywną fotorelacje, żeby nie powielać kolejny raz tych samych błędów
Będę zobowiązany
-
-
nie ma problemu, odpinasz akku i mozesz dobierac sie do elektroniki
pamiętaj żeby nie podłączać akku, przed powtórnym podłączeniem poduch foteli - powstaną wtedy błedy w komputerze komfortu
ZTCW O2 tu jeszcze nikt nie pruł - jest za to relacja z prucia do blachy mojej O1 :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
sam ostatnio doświadczyłem wybebeszania mojego szkodnika do samej blachy. powiem że to fajne zajęcie . Muszę się pochwalić że po złożeniu do kupy nie została mi ani jedna śrubka :twisted::zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
i zainstalować słomki, bedziejsz miał pojemniki na 20 litrów napoju sle kier i pasażera :diabelski_usmiech
ja teraz kombinuje jak wooferki wyprowadzic przed tapicerkę i przy okazji zmienić im kierunek delikatnie. moziwość odsłuchu znikoma, trzeba panel doszlifowywać. a najgorzej jak się przeszlifuje i okaże się że poprzednio było lepiej
Komentarz
-
-
Nidgy nie będzie lepiej w OII bez zmiany lokalizacji woofera do tej prawidłowej. Jak coś ma zagrać jak gra prosto w dupę? I jeszcze zasłonięty przez fotel. Zobaczymy co się da wyczarować ))) Wyślę fotki - teraz w weekend wyrywanie foteli i tłumienie i montaż okablowania...potem cała reszta...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamuZamieszczone przez Nexus6Adamu, wystarczy tydzien na zrobienie porządnej instalki, z pełnym hardcorem wewnątrz
kup żonie rower :szeroki_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Komentarz