Raport

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mushroom
    Classic
    • 2007
    • 29

Raport

Dostałem wycenę z PZU po drugich ogledzinach : 17,5 tyś brutto :?

Kurwa , jak bedę zmuszony jeszcze raz iść do PZU , to mnie chyba chuj strzeli . Takie głąby tam pracują ,że pięści same sie zaciskają :evil:

Dopiero dzis auto ma trafić na "warsztat " :evil:
    Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma
  • ElBocheno
    Ambiente
    • 2006
    • 150

Raport

Witam!

Zrobiłem przód u Daniela w CS i jestem bardzo zadowolony. Wszystko poszło szybko i sprawnie. Robota profi. Założone mam głośniki Focal Access, pierścienie z mdfu i dynamaty. Za zgodą Daniela prezentuję kilka fotek z pola bitwy:
    Załączone pliki

Komentarz

• ziutsane
      RS
      • 2007
      • 2376

ile maty poszlo !? jak to wyglada u Ciebie z boczkami graja razem z glosnikiem przy glosniejszym sluchaniu !? bo u mnie troche teges graja ale zabiore sie za to dopiero po powrocie w IRL tzn dynamaty i boki pomecze
      ciekawi mnie wlasnie co zrobic z tymi nieszczesnymi boczkami bo irytuje mnie to czasem
      Radio: C90r+XDP210EQ
      Kable:Opt,Skyline,50 mm
      Wzm:XES M1+FP 1.800
      Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

• QBA
        RS
        • 2004
        • 2646

ziutsane, nawet jak wygluszysz drzwi, to boczki moga nadal wpadac w rezonans przy pewnych czestotliwosciach(co prawda duzo mniejszy). W koncu wygluszasz drzwi, a nie boczki (na nie przydaloby sie rowniez nakleic mate, badz paste wygluszajaca). Zalezy to tez ile kilometrow ma przejechane samochod i po jakich drogach. U mnie po blisko 200kkm na gwincie, to nie ma bata, zeby cos nie trzeszczalo. Musialbym wybebeszyc wszystko z samochodu i po kolei dokladnie wygluszac, a plastiki ewentualnie wymieniac na mniej zjechane

[ Dodano: Wto 05 Cze, 07 23:07 ]
        ElBocheno, wlasnie sie zastanawialem, kto u Daniela byl i sie nie pochwalil :lol: Kiedy u niego byles?

Komentarz

• ElBocheno
          Ambiente
          • 2006
          • 150

Zamieszczone przez ziutsane
          ile maty poszlo !?
          o ile dobrze pamiętam to jedno opakowanie

Zamieszczone przez ziutsane
          jak to wyglada u Ciebie z boczkami graja razem z glosnikiem przy glosniejszym sluchaniu !?
          Nie. Czasami trochę trzeszczy tapicerka prawych drzwi ale nic poza tym. Jak docisnę łapą, to nie rezonuje. Nie wiem czy można się tego jakoś pozbyć.

Zamieszczone przez QBA
          wlasnie sie zastanawialem, kto u Daniela byl i sie nie pochwalil Kiedy u niego byles?
          Zdjęcia wrzuciłem z dużym poślizgiem. U Daniela byłem chyba na początku kwietnia.

Komentarz

• QBA
            RS
            • 2004
            • 2646

Zamieszczone przez ElBocheno
            Nie. Czasami trochę trzeszczy tapicerka prawych drzwi ale nic poza tym. Jak docisnę łapą, to nie rezonuje. Nie wiem czy można się tego jakoś pozbyć.
            A odkleiliscie ten paskudny styropian, co jest przyklejony do boczka :?: Napewno jest po stronie kierowncy, ale nie wiem jak z boczkiem od strony pasazera...

Komentarz

• Samiec
              RS
              S_OCP Member
              • 2004
              • 4287
              • Octavia I (1U2)
              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
              • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez QBA
              Napewno jest po stronie kierowncy, ale nie wiem jak z boczkiem od strony pasazera...
              U mnie byl po obu stronach, tzn jest
              TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
              SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
              SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• QBA
                RS
                • 2004
                • 2646

Samiec, wez to wywal :szeroki_usmiech U mnie po wygluszeniu, wpadalo to w taki rezonans, ze nie szlo wytrzymac

Komentarz

• Samiec
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2004
                  • 4287
                  • Octavia I (1U2)
                  • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                  • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez QBA
                  Samiec, wez to wywal :szeroki_usmiech U mnie po wygluszeniu, wpadalo to w taki rezonans, ze nie szlo wytrzymac
                  U mnie w nic to nie wpada, albo ja gluchy jestem :P Dodatkowo w nich mam zamontowane zwrotnice tzn filtry :wink: wiec narazie zostaja.
                  TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
                  SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
                  SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• ElBocheno
                    Ambiente
                    • 2006
                    • 150

No na ostatnim zdjęciu macie zdjęty boczek od strony pasażera i styropianu nie widać.

Komentarz

Pracuję...