Demontaż RO Symphony z OCTAVII

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Exo3
    Classic
    • 2008
    • 5

macieks, nie wiem czy czasami nie będę z osobą towarzyszącą, więc mnie takie rurki nie interesują

P.S. Wydaje mi się, że to raczej ma być spokojny Zlot, a nie jakieś party z lalkami na rurach :lol:
  • dbw
    Classic
    • 2007
    • 5

Hej,
    od niedawna jestem posiadaczem Skoda Octavia, mam pewien problem z RO SYMPHONY nie ma podtrzymania pamięci, za każdym razem jak uruchamiam auto i radio muszę wprowadzać kod radia. Poprzedni właściciel miał zamontowane inne radio i podejrzewam że pozmieniał piny w wtyczce, a ja montując swoje nie sprawdziłem tego, stąd moja prośba o pomoc, muszę je ponownie wyciągnąć. Czy ktoś byłby w stanie pomóc mi, wiem że są tam dwa otwory z zatrzaskami, ale jak można je odblokować.
    A może lepiej udać się do ASO?

Z góry dzieki za pomoc.

Komentarz

dbw, www.emg.wroc.pl
      i wszystko ci pomoze
      przyjedż na Spota to się obejrzy co i jak.

Komentarz

• koja86
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 3178

dbw, ściągasz ramkę szafki w całości poczym rameczka od radia ta prostokątna i uchwyciki na wierzchu jak nie masz specjalnej blaszki do wyciągania to wystarczy śrubokręt płaski raz z jednej strony raz z drugiej ąż radio wyjdzie na zewnątrz.

Jeśli jest przymocowane na śrubie od tyłu to już gorsza sprawa bo należy zdemontować schowek pod radiem aby się dostać do śruby
        Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• dbw
          Classic
          • 2007
          • 5

Dzięki za pomoc. Sprawa jest już rozwiązana dzięki waszej pomocy, a sprawa podłączenia radia za sprawą innych spraw poruszanych na forach.

Dzieki

Komentarz

Pracuję...