Koledzy. Pomóżcie! Odzwoniłem się chyba po całym Podkarpaciu i nigdzie nie mogę dostać płyty mdf, a kronospan w mielcu nie chce sprzedawać detalicznie. Gdzie mogę dostać mdf w miarę przyzwoitych cenach oraz żeby nie było to za daleko.
dzięki za wszelka pomoc :!:
[ Dodano: Pią 15 Cze, 07 11:54 ]
doszły mnie słuchy że prawdopodobnie mdf dostanę w castoramie i tu prośba do chłopaków z Rzeszowa. jak by któryś z was miał chwilkę i chęci to niech podskoczy i się dowie jaka cena jakie wymiary koszty cięcia itp. Na pewno się odwdzięczę na spocie
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
deespe, w casto w Rzeszowie jest HDF - nie wiem czy się nada (prawdę mówiąc kojarzy mi się to z meblami a nie samochodami 8) ) cena to od niecałe 10 zł za metr kw (tzw. surowy) do 19 zł za taki oklejony. Koleś mówił, że za cięcie nie liczą.
macieks, dzieki za info! a nie wiesz czasem jakie grubości bo mnie interesuje 18mm. Ew. zadzwonię do nich bo znalazłem nr. i się dowiem.
[ Dodano: Sob 16 Cze, 07 12:13 ]
zadzwoniłem i się dowiedziałem. ten HDF o którym mowa ma 3mm :shock: a z 18mm nic nie maja oprócz płyty wiórowej czyli jestem w punkcie wyjścia.
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Widze, ze masz podobny problem jak kiedys ja :roll:
Zjezdzilem wszystko co mi wpadlo do glowy, czyli castoramy,praktikery, potem udalem sie do stolazy i do producentow mebli na wymiar. Ci ostatni mieli MDF, ale w postaci gotowych drzwiczek do szafek. :roll: Najpewniej pewno bedzie odwiedzic jakis zaklad car audio w okolicy i sprobowac sie dogadac, aby odsprzedali troche
Ja osobiscie zrezygnowalem z MDFu i zamontowalem wzmak w styropianie. Mialem juz dosc szukania, a kazdy wyjazd z mojej dziury do wawy to ~75km w jedna strone. Wiec troche drogo te poszukiwania wychodzily :wink:
sebasuperb, to jak jest to daj jakiś namiar Samiec, w styropianie?? tzn.?? :shock:
[ Dodano: Sob 16 Cze, 07 22:07 ]
BRW prawdopodobnie jak i Melnox czyli Kronospan czy jakos tak sprzedają tylko na firmę bo dzwoniłem i detalicznie nie chcą sprzedawać. w pon. dzwonie do DrewPolu. Jest jeszcze Czysta Wisłoka z mielca która sprzedaje mdf po 33 m2 :| ja nie znajdę taniej to uderzam na Mielec
deespe, hmm ostatnio robiliśmy kuchnie i mam gdzies wizytówke, oni chyba oprócz robienia mebli maja hurtownie co sprzedaja plyty itp, popytam jutro i ew dam Ci namiar
[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
Ale zeby Castorama, Leroy, Practiker czy Obi nie mialy MDF-u to jest smiech na sali. Wydawalo mi sie, ze kazdy z nich w kazdym sklepie swojej marki powinien miec ten sam asortyment.
Ja MDF kiedy kupowalem w Castoramie i nie bylo z tym zadnego problemu, chyba ze to teraz jest z tym taki sam problem jak z cementem :lol:
Gadałem z kolegą z tej branży, mówi, że oklejona wiorowa plyta na wymiar jest na strefie w DREWBUDZIE, czyli odbrze mówiłem, oni nam meble robili.Ponoć tam będą. Jakby nie to na ul.Kilińskiego niedaleko szkoły jest firma TADMAR (jakoś tak) oni są dystrybutorem plyt na wymiar i frontów BRW, mówi że jak nie tam to tu będą.
[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
eh... i po kłopocie dzisiaj byłem i przywiozłem w strugach deszczu Plebiscyt wygrał sklep w Mielcu "Czysta Wisłoka" jako jedyny miał mdf 18mm. Dziękuję wszystkim za pomoc w kupnie a r.ketrzynski, ma u mnie browarka :wink:
hyhy a bo takie zamieszanie robisz deespe Jak ci odrazu napisałem że Czysta Wisłoka to trzeba było tam ruszać ihihi a nie wydzwaniać gdzieś po CASTO w rzeszowie i pewnie jeszcze GDYNI A co do chmielu to itak komuś tam wisze ihihi to sie napijemy napewno
r.ketrzynski, no ale myślę że tym razem Twoja Ania :tunning no bo inaczej nie będzie "oktanów"
a dzwoniłem po wsiach bo w czystej mieli po 33zł za m2 :| a ja szukałem tańszego ale jak wyszło tak wyszło...
Komentarz