glupie pytanie ...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • justpepe
    Classic
    • 2008
    • 28

glupie pytanie ...

Paweł z całym szacunkiem i zrozumieniem dla Ciebie i Twojego dylematu i zaniepokojenia.

Nie mozemy patrzeć na forum OCP przez pryzmat własnego czubka butów.
    Albo mamy jakąś koncepcje budowania czegoś dużego, albo zamykamy się w małym gronie. Albo rybki albo akwarium. Nie ma praktycznie drogi pośredniej na dłuższą metę.

To co piszesz w duzej mierze sprowadza się do tego co się dzieje na OCP Team, tylko w Twoim przypadku na wyzszym poziomie zaawansowania.

Komus na OCP T nie podaba sie, ze kogos dodalismy, a Tobie nie podoba się, ze ktoś tam jest, albo ewentualnie będzie.

Niestety - forum to nie jest miejsce do zwierzania się. Jesli myslisz, ze wsrod Twoich kolegow/przyjaciół z Warszawy wszyscy są godni zaufania, to zazdroszczę Ci Twojej wiary w ludzi. Co nie znaczy, ze sam jej nie mam.

Tylko, ze nie mozemy uwalić rozwoju forum w imię tego, ze nie mozemy czuc sie juz tak swobodnie.

Przykro mi - ja tak to widzę.
  • mateo
    Ambiente
    • 2007
    • 172

glupie pytanie ...

Skoda Stream ...
    Dostalem kod do radia, radio zostalo zalozone w serwisie

po wlaczeniu pokazuje SAFE

jak mam wprowadzic kod ? :roll:

od razu mowie - instrukcji nie mam i nie znalazlem w necie :cry:
    Mateo
    chip'ed

Komentarz

Wpisujesz kod za pomoca przycisków 1,2,3,4.
      1 cyfra to klawisz 1 , druga to klawisz 2 itd , potwierdzasz wpisanie kodu przytrzymując na klawiszu ze strzałkami ( taki okrągły) strzałekę w prawo jakieś 3 sekundy.
      Jesli wpiszesz poprawnie kod usłyszysz dzwięk i po chwili pojawi sie napis LEARN , po chwili zniknie i wszystko działa.

Komentarz

• mateo
        Ambiente
        • 2007
        • 172

Zamieszczone przez desmo
        Wpisujesz kod za pomoca przycisków 1,2,3,4.
        1 cyfra to klawisz 1 , druga to klawisz 2 itd , potwierdzasz wpisanie kodu przytrzymując na klawiszu ze strzałkami ( taki okrągły) strzałekę w prawo jakieś 3 sekundy.
        Jesli wpiszesz poprawnie kod usłyszysz dzwięk i po chwili pojawi sie napis LEARN , po chwili zniknie i wszystko działa.
        nie robi :cry:

cokolwiek nie nacisne pokazuje to samo - czyli SAFE
        Mateo
        chip'ed

Komentarz

• Superbman
          Ambiente
          • 2006
          • 208

Radio moze byc zblokowane,czyli np. wczesniej zostal kilkakrotnie wpisany zly kod i zablokowalo sie. Proponuje podjechac do ASO i porposic ,zeby sprobwali wpisac Ci kod jesli faktycznie wciaz pokazuje safe to trzeba go odkodowac.Zrobia Ci to w serwisie bądź u jakichs elektronikow na miescie.

Pozdro
          252/555

Komentarz

Zamieszczone przez mateo
            cokolwiek nie nacisne pokazuje to samo - czyli SAFE
            radio miales od samego początku w aucie czy kupiłeś od kogoś a montaż zrobił serwis :?:
            Jeśli zablokowałeś radio po 2 niepoprawnie wbitych kodach to musisz włączyć stacyjkę i radio oraz poczekać równą godzinę , wtedy będziesz miał możliwość wprowadzenia ponownie 2 prób kodu.
            Jeśli ponownie okaże się że kod jest błędny musisz odczytać nr radia na takiej białej naklejce i podać do ASO a oni po ok 24h podadzą ci kod prawidłowy.

Komentarz

warunek jest tez taki ze radio jest prawidłowo zalozone: u mnie np nie bylo dodatkowego plusa na zasilaniu - bez tego nie da sie wprowadzic prawidłowo kodu

Komentarz

warunek jest tez taki ze radio jest prawidłowo zalozone: u mnie np nie bylo dodatkowego plusa na zasilaniu - bez tego nie da sie wprowadzic prawidłowo kodu
                ale serwis montował więc powinno być SI...... :?

Komentarz

Zamieszczone przez desmo
                  ale serwis montował więc powinno być SI......
                  z autopsji wiem ze to nie jest żaden argument :P

Komentarz

Zamieszczone przez lec
                    Zamieszczone przez desmo
                    ale serwis montował więc powinno być SI......
                    z autopsji wiem ze to nie jest żaden argument :P
                    Dokładnie.
                    Nie wątpię w zdolności panów serwisantów :wink:
                    Jeśli ASO zakładało to niech to uruchomi :wink:

Komentarz

• djczas
                      RS
                      • 2005
                      • 9612

tylko pytanie ktory serwis w krakowie

Komentarz

Pracuję...