Zamieszczone przez MiKruS
zywica do zalatania dziur :)
Zwiń
X
-
zywica do zalatania dziur
czesc chcialbym sobie zrobic takie mini panele z zywicy zeby zaslonic nimi otwory technologiczne w przednich drzwiach panele beda przykrecone blachowkretami na wygluszone drzwi beda wymazane pasta gluszaca od wewnatrz i wygluszone od zewnatrz dynamatem extreme znalazlem nastepujace na znanym serwisie aukcyjnymRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
-
-
Nikt się z Ciebie nie naśmiewa. Wygłuszenie blachą jest jak najbardziej wskazane ale i najbardziej pracochłonne. Możesz zobaczyć jak to się robi w Audi A4 - dużo zdjęć i opisów. Link poniżej:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ForestNikt się z Ciebie nie naśmiewa. Wygłuszenie blachą jest jak najbardziej wskazane ale i najbardziej pracochłonne. Możesz zobaczyć jak to się robi w Audi A4 - dużo zdjęć i opisów. Link poniżej:
http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,10194.0.html
Komentarz
-
-
no w sumie moze zle to odebralem jestem czasem nerwowy i sobie dopowiadam po prostu chce miec to zrobione dobrze a duzo osob robi sobie takie rzeczy zywica dlatego tez myslalem ze takie rozwiazanie bedzie najlepszeRadio: C90r+XDP210EQ
Komentarz
-
-
Nie wiem czy żywica da Ci więcej niż np. Dynamat. Myślę, że będzie wprost przeciwnie :-). Będzie toto skrzypieć pewnie. Szkoda roboty. Zrób porządnie Dynamatem albo w ostateczności dekarskim Soudalem (taniej), a zadowolony będziesz tak samo. No chyba, że jesteś Mozartem, wtedy tylko najbardziej wyrafinowane rozwiązania Ciebie zadowolą. Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
ziutsane, coś takiego chciałeś zrobić ? -> http://www.audiocar.pl/forum/viewtop...c0ef03c5cc24e9With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
tak ty;lko w skodzinie nie ma takich duzych dziur
dodatkowo bede kombinowal z dystansami z mdfu tzn bede robil wyzsze tzn chce dolepic jeszcze jeden pierscien troche roboty bedzie ale mam nadzieje ze efekt bedzie zadowalajacy juz sie nie moge doczekac jak wszystko wkoncu u mnie zagra tak jak powinno a tapicerka w drzwiach zostanie potraktowana pasta
mam jeszcze jedno pytanie bo jest cos takiego jak taka guma ciagnaca sie ktora nigdy nie schnie zastosowalbym ja na wszystkie ruchome elementy tylko nie wiem gdzie cos takiego mozna dopasc i jak sie nazywaRadio: C90r+XDP210EQ
Komentarz
-
-
nie wiem ale dobrze b bylo czyms takie ruchome czesci pomazac
chce miec to w miare milo zrobione bo nie bardzo mi sie widzi otwieranie tapicery co chwila jak narazie bede zamawial material bo siedze narazie za granica ale jak wroce to chce juz sobie wszystko doprowadzic do porzadkuRadio: C90r+XDP210EQ
Komentarz
-
Komentarz