Zamieszczone przez ryhO
[O1] STAGE III (jak zwykle alfa)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ryhOplose zatem o wycenę i będziemy szaleć
Mieszkasz w tym samym "zadupiu" co ja a wycenę prosisz na forum .......
A potem sie dziwisz że inni mają fajnie zrobiony sprzęcik u mnie a ty nie ..... :lol: :diabelski_usmiech[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Taaa - No to fakt :P Szczególnie jak sie ma rzut kamieniem : :diabelski_usmiech P[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
To rusz conieco z krzesełka i sie przejedz !! Wyjdzie ci na zdrowie : :lol:[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
:shock:[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Mocny text - naprawde :P[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
mocny czy nie mocny, ja muszę dojrzeć do tematu, skrzynka w bagażniku powoli mnie zaczyna irytować więc napewno w tym roku dam radę. Ostatnio parę napraw i wydatków było więc nie pędze już jutro aleeeeeeespokojnie. Pomysł mi się podoba i chcę coś takiego mieć tylko niema co bić piany i zawracać kufra Pawełkowi za wcześnie (zanim kasa będzie) stąd było moje pytanie o cenę.
ok koniec OT :P ide coś łyknąć do znajomego
Komentarz
-
Komentarz