Jaka długosc anteny na dach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • vendetta
    Classic
    • 2008
    • 28

2pac, teraz to nie zalezy ode mnie bo ja je tylko pakuje a Karmel wysyla :diabelski_usmiech
    Octavia 1.9 TDI Elegance...mrau..
  • usiu06
    Ambiente
    • 2007
    • 106

Witam wszystkich mam pytanie dotyczące długosci anteny od Cb-radia mam juz przewiercony dach z przodu w swojej skodzie oc2 (taką kupiłem) ktos sciągnoł antene i zostawił samą podkładke antena musi byc na motylka tz musze dokupic sam bat ale nie wiem jakiej długosci wystarczy w garazu max to 95cm jestem ciekaw czy to mi wystarczy a chce kupic do tego kobre 75 WX St i czy da to rade jesli ktos wie cos na ten temat to czekam na odpowiedzi i moze ktos tez doradzi gdzie we Wrocku najlepiej kupic bądz zamontowac dzieki za wypowiedzi
    OctaviaII-160km-320Nm+DSG+Cobra75WX-ST+President(Kentucky)

Komentarz

• bryko
      Drive
      • 2007
      • 45

Skoro masz już w dachu dziurkę i w niej głowiczkę z wyprowadzonym kablem to załóż na niej np Lemm AT 900-Z 2000 - 82 cm, 1.2 dB lub lepiej AT 1200-Z 2000 - 133 cm, 2.5 dB, podłącz radio (zakładam że wtyk jest na kablu antenowym), zestrój antenkę SWRmetrem i używaj

Co do Twojego wyboru radia się nie wypowiadam ale proponował bym rozważyć wybór innego, będzie taniej i lepiej

pzdr
      Bryko

Komentarz

• usiu06
        Ambiente
        • 2007
        • 106

tak wtytk jest na kablu a z tym zestrojeniem to o co chodzi przez SWRmetrem jakies urządzenie do strojenia tak to rozumie bo jeszcze nie znam sie na tym a co powiesz na anteny presydenta ponoc są dobre a radio dlatego bo mało miejsca zajmuje a co proponujesz z radyjek nie duzych
        OctaviaII-160km-320Nm+DSG+Cobra75WX-ST+President(Kentucky)

Komentarz

• deespe
          L&K
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1468

usiu06, tak SWRmetr to takie małe urządzonko do strojenia radia z anteną. Jak kupisz radyjko i bata to powinni Ci od razu zestroić. A co do radia to Uniden
          :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• bryko
            Drive
            • 2007
            • 45

usiu06, nie wiem czy znajdziesz presidenta z odpowiednim mocowaniem, poza tym te ceny....
            Radio, ja mam Unidena 520XL i działa bez zastrzeżeń, Generalnie temat jest szeroki, polecam lekturę archiwum pl.rec.radio.cb

pzdr
            Bryko

Komentarz

Pracuję...