2pac, teraz to nie zalezy ode mnie bo ja je tylko pakuje a Karmel wysyla :diabelski_usmiech
Jaka długosc anteny na dach
Zwiń
X
-
Jaka długosc anteny na dach
Witam wszystkich mam pytanie dotyczące długosci anteny od Cb-radia mam juz przewiercony dach z przodu w swojej skodzie oc2 (taką kupiłem) ktos sciągnoł antene i zostawił samą podkładke antena musi byc na motylka tz musze dokupic sam bat ale nie wiem jakiej długosci wystarczy w garazu max to 95cm jestem ciekaw czy to mi wystarczy a chce kupic do tego kobre 75 WX St i czy da to rade jesli ktos wie cos na ten temat to czekam na odpowiedzi i moze ktos tez doradzi gdzie we Wrocku najlepiej kupic bądz zamontowac dzieki za wypowiedziOctaviaII-160km-320Nm+DSG+Cobra75WX-ST+President(Kentucky)
-
-
Skoro masz już w dachu dziurkę i w niej głowiczkę z wyprowadzonym kablem to załóż na niej np Lemm AT 900-Z 2000 - 82 cm, 1.2 dB lub lepiej AT 1200-Z 2000 - 133 cm, 2.5 dB, podłącz radio (zakładam że wtyk jest na kablu antenowym), zestrój antenkę SWRmetrem i używaj
Co do Twojego wyboru radia się nie wypowiadam ale proponował bym rozważyć wybór innego, będzie taniej i lepiej
pzdr
Bryko
Komentarz
-
-
tak wtytk jest na kablu a z tym zestrojeniem to o co chodzi przez SWRmetrem jakies urządzenie do strojenia tak to rozumie bo jeszcze nie znam sie na tym a co powiesz na anteny presydenta ponoc są dobre a radio dlatego bo mało miejsca zajmuje a co proponujesz z radyjek nie duzychOctaviaII-160km-320Nm+DSG+Cobra75WX-ST+President(Kentucky)
Komentarz
-
Komentarz