Symphony CD problem [o1]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Parowoz
    Classic
    • 2004
    • 28

Symphony CD problem [o1]

szacunek...
    W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

koniecznie !!
    http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,4756020.html (klikasz menu na oknie filmu i jest więcej z tej serii) :lol: :lol: :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
    Skoda Octavia TDI
  • kristo
    Rider
    S_OCP Member
    • 2004
    • 266

Symphony CD problem [o1]

na początek nie bijcie bo szukajki użyłem tak na oko w różnych konfiguracjach i zestawach a pamiętam że temat był.... a znaleźć go nie mogę

chodzi o to że moje radyjko samodzielnie zmiejsza i zwiększa głośność i nie ma to związku z prędkością auta

kiedyś ktoś na to podawał lekarstwo ale go nie umiem znaleźć albo znikło...

help me please...
    Pink Floyd fan.

Komentarz

• Nagash
      Drive
      S_OCP Member
      • 2006
      • 43

Moze ustawienie wiadomosci drogowych? Jest w ustawieniach opcja, ktora zwieksza gloscosc jezeli w radiu pojawia sie komunikat drogowy: TA VOL

Komentarz

• kristo
        Rider
        S_OCP Member
        • 2004
        • 266

Nagash, niestety to też nie to - było już ćwiczone....
        Pink Floyd fan.

Komentarz

• gwozdz1
          Ambiente
          • 2006
          • 105

kolego
          opcja GALA wartosc NO pozdrawiam
          gwozdz1 OCP filia Częstochowa
          -maxi-dot by Grygy

Komentarz

Zamieszczone przez gwozdz1
            opcja GALA
            dokładnie i tam sobie regulujesz siłę dzwięku od 0 - 9 :idea:

Komentarz

• kristo
              Rider
              S_OCP Member
              • 2004
              • 266

gwozdz1, desmo, czy czytaliście mojego pierwszego posta?? bo wydaje się po Waszych odpowiedziach, że nie lub nie do końca....

wyrażnie napisałem, że nie jest to z tym związane.....
              instrukcja wisząca na naszym forum jest mojego autorstwa więc nie podejrzewajcie mnie, że nie wiem co się tam znajduje.....

opcje są ustawione jak trza... a zmniejszanie lub zwiększanie głośności ma miejsce nawet bez uruchomionego silnika na postoju i bez kluczyka w stacyjce....

jakkolwiek dzięki wam za zainteresowanie i odpowiedzi...
              Pink Floyd fan.

Komentarz

• bubuDE
                Elegance
                S_OCP Member
                • 2007
                • 763
                • Octavia III (5E3)
                • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

kristo, W firmie ktorej mam przyjemnosc pracowac sa busy Nissana a w nich 2-5 letnie Beckery z navigacja. Objawy ktore opisales zauwazylem rowniez i tu ale b.rzadko. Pogloszenie nastepowalo podczas jazdy i bylo dosc znaczne az spogladalismy na siebie ..co jest.. Na tyle rzadko ze nie wracalismy z kumplami do sprawy. Mysle ze to bledy w elektronice (zmiana temperatury, chwilowe przepiecie). Chociaz nie pomoglem to nie jest to takie kuriozum. Przyczyna nie byla zmiana predkosci.
                PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex

Komentarz

• kristo
                  Rider
                  S_OCP Member
                  • 2004
                  • 266

bubuDE, efekty , które opisujesz mogą być związane z RDSem...
                  nie na wszystkich nadajnikach tej samej stacji jest ustawiona ta sama siła sygnału nadawania i wiąże się to z przełączaniem na różne nadajniki i ja też się sporadycznie z tym spotkałem wcześniej... ale było to związane z różnym położeniem auta w stosunku do nadajników.... i było powtarzalne w terenie jaki przejeżdzałem..
                  natomiast mój przypadek wiąże się z z conajmniej 10 stopniami w skali głośności ( 0-45 ) w dół lub w górę.... a bywa, że na kilkadziesiąt sekund się zgłaśnia a potem wraca do poprzedniej wartości nawet na postoju ( w różnych miejscach ) gdzie nie ma możliwości zmiany stacji ( nadajnika ) odbieranej....
                  kiedyś ktoś, o ile dobrze pamiętam wymieniał z tego powodu kość pamięci trzymającą "te nastawy " ... :?
                  Pink Floyd fan.

Komentarz

Pracuję...