Słaby sygnal z anteny radiowej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szar
    Classic
    • 2007
    • 37

Zamieszczone przez Sigma_74
    towarzysz PAŁKERS ma taka lada dzień dostanie ode mnie wlepę i będzie normalny
    no tak ale blachy tez sie zgadzaja?? towarzysz PALKERS ma tez pasek na pol szyby i kierownice od pleya :szeroki_usmiech a tego tam nie widzialem

[ Dodano: Pią 11 Sty, 08 09:10 ]
    Sigma_74, hehehe teraz to ja moge Ciebie przywitac tak jak TY przywitales mnie
  • Qba82
    Drive
    • 2006
    • 48

Witam!
    Przelozylem moje radio do nowonabytej O1 i bardzo kiepsko sciaga mi radio, gubi sygnal itp.
    W poprzednim Szkodniku nie bylo z tym radiem problemu, ale fakt ze tam na kablu antenowym byl jakis metalowy cylindfryczny element na kablu..
    Zakldac jakis wzmacniacz czy szukac przyczyny w istniejacej instalacji ?

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

Qba82, szukajka sie kłania potrzebny jest separator antenowy tu masz linka który pomoże ci rozwiązać temat

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ight=separator a resztę znajdziesz w szukajce

Komentarz

• Qba82
        Drive
        • 2006
        • 48

dzięki, takie cus bylo wlasnie w poprzednim autku zamontowane na kablu

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

no problem

Komentarz

• Fleishmachine
            Rider
            S_OCP Member
            • 2007
            • 292

Qba82, popatrz w bebechach, moze gdzies tam znajdziesz stary separator - O1 z reguly byla seryjnie wyposazana w to ustrojstwo

Komentarz

• djczas
              RS
              • 2005
              • 9612

Fleishmachine, nie była tylko wyposażana w separator miało seryjne radio wbudowany separator było to już opisywane wielokrotnie

Komentarz

• Fleishmachine
                Rider
                S_OCP Member
                • 2007
                • 292

djczas, jednak istnieje szansa ze nie bylo seryjnego radia i separator gdzis tam jest splatany z kablami moja szkodzina wychodzila z salonu bez radia, a separator byl wrzucony w kable ( a teraz po siedmiu latach urwal mi sie od niego kabel zasilajacy i radia juz sobie nie moge posluchac ) ... no ale fakt, temat byl wielokrotnie poruszany, sa rozne opcje :P

Komentarz

Pracuję...