trzeby by zagadac z patrisem zeby jakis rabat dla oklejonych OCP by;l
Nawigacja.
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
Kaszana
Nawigacja.
Chciałbym kupić prostą w obsłudze, sensowną nawigację ( nie palmtop ), która będzie używana tylko na terenie naszego kraju.
Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie, możecie coś doradzić ?
-
Kaszana
Dzięki za odpowiedź - oczywiście sprawdzę.
A może jeszcze jakieś propozycje ?
[ Dodano: Sro 12 Wrz, 07 09:47 ]
Sprawdziłem: Nokia jest fajna, ale ma jeszcze dodatkowo funkcje multimedialne.
Wolałbym urządzenie ( dobre ), które poza nawigacją nie ma innych funkcji.
Komentarz
-
1.9 TDI ALH (seria) kombi 286 tys km i nabijam wiecej
www.samochodowy-warsztat.prv.pl/
Komentarz
-
-
Kaszana
Niestety, z mojego punktu widzenia bardzo duża wada, bo człowiek, który będzie go użytkować musi podczas jednego wyjazdu odwiedzić kilka miejsc.
Komentarz
-
Kaszana
Zamieszczone przez QBAKaszana, ja wlasnie takie cos sprzedaje
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=12000
Komentarz
-
Zamieszczone przez KaszanaWolałbym urządzenie ( dobre ), które poza nawigacją nie ma innych funkcji.
To jest taki dodatek, z ktorego przeciez nie trzeba korzystac.
Ja slyszalem dobre opinie i ostatnio Purchawa mi tez polecal NavRoad-a, ale niestety nie pamietam, ktory model - w kazdym razie mozna popatrzec w necie.TDI 205PS
Komentarz
-
-
miałem wcześniej palm z GPS ale zmieniłem na samą samą navi dedykowaną do tego polecam takie rozwiązanie.
osobiście nie polecam urządzeń, które maja wiele zastosowań a są w jednej obudowie-ja osobiście mam złe doświadczenia z takowymi1.9 TDI ALH (seria) kombi 286 tys km i nabijam wiecej
www.samochodowy-warsztat.prv.pl/
Komentarz
-
-
Kaszana
Dowiedziałem się, żeby brać urządzenie z mapą Polski XL 4,0 ( czy jakoś tak ).
Podobno jest nowa i jest bardzo dokładna.
Komentarz
-
Szczerze polecam Navroada!
Obecnie pojawil sie model z 7" wyswietlaczem i mozliwoscia podlaczenia sygnalu AV.
Model 430BT, ma 4,3" i rozne funkcje multimedialne, m.in. moze dzialac jako zestaw glosnomowiacy.
Navroad ma jedna wazna zalete. Nie jestesmy skazani na oprogramowanie danego producenta, tylko mozemy zainstalowac dowolne oprogramowanie dzialajace na WinCE.
Co do AM, to nie chce wywolywac tutaj wojny, ale ostatnimi czasy im wiecej z nia jezdze tym bardziej mam jej dosc.
Obecnie sklaniam sie do oprogramowania dla Navroada, firmy Sygic - Navroad map 7.
Mapy firmy Navteq, z podobno 100% pokryciem Polski, a do tego prosty interfejs wzorowany na tym z TT, to duze plusy. Do tego asystem ograniczen predkosci i pasa ruchu. Powyzsze zestawy maja calkiem przystepna cene, jak na swoje mozliwosci.
Jak dla mnie w tej chwili numer jeden na rynku.
Niedlugo bede mial mozliwosc osobiscie potestowac NR, wiec bede mogl powiedziec cos wiecej."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Dowiedziałem się, żeby brać urządzenie z mapą Polski XL 4,0 ( czy jakoś tak ).
Podobno jest nowa i jest bardzo dokładna.
Ja ogolnie z wersji 4.0 jestem zadowolony.
Co prawda na jakies 5.000 km jakie zrobilem z tą wersją mapy ze 4 razy chciala odwalic babola (np. dwa razy chciala walnac jakiegos skrota po drodze gruntowej, a w Swieciu zamiast pokazywac trase po obwodnicy, kierowala do miasta). Jednak ja podchodze do tego raczej na luzie...
W kazdym razie - na pewno jest bardzo dokladna.TDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz