to tak jakby czujnik w silniku był padnięty jeżeli chodzi o samo włączanie sie.
[O1] Stage IV (completed)
Zwiń
X
-
ryhO,
A jeszcze furacz nie do końca zestrojony .....
Będziem dopiero stroić tak na tip topus - po wygrzaniu sie wszystkich klocków ...[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
A ja nawet nie mam zamiaru ;] :lol:[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ryhOwidziałem, siedziałem, słuchałem
nie no ogólnie całkiem fanie wszystko wygląda i gra.
CASKP, dzięki za wskazówki... jbc się do Ciebie zgłoszę:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Nie ma problemiku - jak będziesz potrzebował porady - klikaj ;][center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Nexus6, jak to mowi grygy - to jest masakr
Zajefajnie, elegancko i prawie jak w serii. Prawie czyni roznice - wiadomo :twisted:
P.S : Moze kiedys poslucham jeszcze jak to gra :diabelski_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Żadnych najmniejszych ;][center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Dziękuje Dziękuje :roll:[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Potem to już tylko lepiej moze byc ;][center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Nie ma chyba nic gorszego niz skonczyc modyfikacje. :wink:
A czy wogole da sie cos takiego skonczyc? :roll:
W kazdym badz razie dla mnie, laika w tym temacie, to jest to masakra jakas. :szeroki_usmiech"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz