nico21, 160kkm dla silnika to nie bedzie duzo, ale sprzeglo, czy dwumasa to nie jest dla nich juz jakis duzy wynik. Jak sadze, nie ma sie co stresowac
jezeli chodzi o kable 
kable zasilajace do wzmaka powinny mi styknac, do oparcia 5m powinno byc ok. z tego co sie orientuje to mielismy tego samego dostawce
ja wczoraj wyrwalem sobie kondzia na allegro: hi-endowego Braxa IPC 350.000
,ktory mysle w zupelnosci wystarczy mi do tego wzmacniacza ktory napedza przodzik a do wzmacniacza, ktory bedzie napedzal przod juz czeka ground zero 1F jak bedzie chwila czasu to zamontuje
zamawiam Pro XT2

pozdrawiam !

(made in Japan)

) , chociaz bylo z tym troche zabawy i co gorsze zauwazylem wilgoc na podlodze pod kierowca, w sumie woda nie stoi, ale material wygluszajacy jest wilgotny, martwi mnie to, na wszelki wypadek uszczelnilem soudalem wejscie kabli w sciance grodziowej, ale to raczej z tamtej strony nie zasysa wody.
OK, kimne sie na chwilke, by znowu moc podzialac.

. W sumie zeszlo mi troche maty, cala rolka 15stki poszla na wewnetrzne strony przednich drzwi, a 22.5 na zewnatrz - szerszej pozostalo mi jeszcze z poltora metra, staralem sie dobrze okleic, podwojnie, w niektorych miejscach ( szczegolnie pod glosnikiem ) trzykrotnie.
) i podpiac - moze dzisisiaj jakos wczesniej sie przebudze to jeszcze cos podzialam przed praca, no ale poki co czas sie zbierac, jeszcze tylko papieros i w kimono
Co prawda draznia mnie troche wysokie tony, ale jest to kwestia ustawien - Clark 778 ma dosyc skomplikowane - jak dla mnie - ustawienia, prawie idealnie wszystko poustawialem, ale to jeszcze nie to czego chce - musze poczekac na kolege, za tydzien wroci z urlopu to wszystko ladnie mi dostroi, dobrze zna sie na tych klockach. Z radyjka jestem bardzo zadowolony, ma wszystko to czego oczekiwalem, obsluga jest bardzo prosta, chociaz do wszystkiego musialem przyzwyczaic sie od nowa, ale git, a i wygluszenie drzwi Soudalem sprawuje sie calkiem calkiem - mysle ze podwojne ( gdzieniegdzie potrojne ) warstwy mat zrobily swoje. Ogolnie rzecz biorac - uzyskalem oczekiwany efekt: mily bass ( bez przesady ), glosniki graja bardzo czysto, nie trzeszcza, a jednostka sterujaca ma wszystko czego oczekiwalem, no, moze za wyjatkiem bluetooth`a, ale to mozna dokupic. Jak znajde chwilke czasu to zapodam fotki, ale to gdzies za tydzien, teraz szykuje mi sie kilkudniowy wypad do Holandii - bedzie okazja by podelektowac sie muzyka w samochodzie 
) instalacji.
Komentarz