(CAR audio) wtyczka do radia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szpal
    Drive
    • 2005
    • 88

Nie wiedziałem czy to dać do technicznego czy do tuningu no ale takie przejscie to chyba Tuning

Chłopaki powiedzcie mi prosze czy do AGR będzie pasowało pug and play kompletne sprzegło z ASZ ??

Przejscie z 90 koni na 130 przyszpeiszylo jego zlurzycie i tak ze wytrzymało ogólnie 122 tyś km to cód i jeszcze trzyma pięknie ale bierze u góry więc trzeba bęzie je zmienić przed montarzem Trubo z ARL
    Octavia 00' 1,9 TDI SLX
  • KRZYCHO
    Classic
    • 2004
    • 9

zamontowałem sobie radyjko a tu kaszana !!! po każdym wyjęciu kluczyka ucieka wszystko z pamięci, nie miga dioda security
    gdzie mogę znaleź schemat wtyczki radiowej?
    z góry dzieki

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Masz zle wpiete zasilanie. Glowny staly plus podlaczyles ze stacyjki, a impuls masz pewnie staly co i tak nic nie daje. Nie pamietam koloru kabelkow. Najlatwiej miernikiem sprawdzic na ktorym plusie jest ciagle(przy wyjetym kluczyku) +12V a na ktorym tylko wtedy, gdy kluczyk jest przekrecony.

Zolty chyba jest staly, a czerwony zmienny, ale nie jestem tego pewien.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• franca
        Rider
        S_OCP Member
        • 2004
        • 532

u mnie też tak było. nie trzeba było nic przerabiać wystarczyło przełożyc bezpiecznik. z tyłu radia obok wtyczki mam bezpiecznik(jvc) wystarczyło wyciągnąć i prełożyć jedną dziurkę wyżej może i Ty masz taką możliwość.

Komentarz

• Nexus6
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 4847
          • Volkswagen

Zamieszczone przez Maicroft
          Masz zle wpiete zasilanie. Glowny staly plus podlaczyles ze stacyjki, a impuls masz pewnie staly co i tak nic nie daje. Nie pamietam koloru kabelkow. Najlatwiej miernikiem sprawdzic na ktorym plusie jest ciagle(przy wyjetym kluczyku) +12V a na ktorym tylko wtedy, gdy kluczyk jest przekrecony.

Zolty chyba jest staly, a czerwony zmienny, ale nie jestem tego pewien.
          to nie on źle podłączył, tylko VAG taką kaszankę uskutecznia - zamieniony jest "stały+" z "+ stacyjki",
          wystarczy przełożyć kabelki we wtyczce
          With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• piotrekwawa
            Ambiente
            • 2005
            • 125

Re: (CAR audio) wtyczka do radia

Zamieszczone przez KRZYCHO
            zamontowałem sobie radyjko a tu kaszana !!! po każdym wyjęciu kluczyka ucieka wszystko z pamięci, nie miga dioda security
            gdzie mogę znaleź schemat wtyczki radiowej?
            z góry dzieki

dział kablomania
            Octavia 1.6 AEE 165tys przeb.

Komentarz

• marcind
              Rider
              • 2005
              • 438

tylko musisz sie zdecydowac czy chcesz aby Ci radio gralo caly czas czy ma sie wylaczac z kluczykiem ,ale nie gubic stacji.
              Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
              mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...

Komentarz

Pracuję...