pimon, Na pierwszy rzut oka wygląda to na uszkodzone sworznie wahaczy,może któras końcówka drążka lub tuleje wahaczy.Z pewnością nie przeguby.
Najlepiej sprawdzić to na kanale.
witam. jestem nowy na forum i pewnie zielony. Mam skodę oct I i zafundowałem sobie oryginalny odtwarzacz z cd. Nie mam co prawda instr. obsługi , ale ściągnąłem sobie z waszej(naszej) stronki. PROBLEM polega na tym, że za każdym razem jak wyjmę kluczyk muszę wpisywać kod!!! No porażka!!! Proszę o pomoc jak tego uniknąć. [email protected]
POZDRAWIAM
Masz na obudowie radia opisaną kostkę z zaznaczonymi wyprowadzeniami ,więc musisz tylko ze stałego plusa zrobić mostek na zacisk na ,który pisze seife. Czekaj popatrzę na schemat i podam który pin z którym
A i jeszcze jedno, po wyjęciu kluczyka, za każdym razem muszę podać kod, ale jak już go wklepię to wszystkie zapamiętane stacje są na swoim miejscu- tak powinno być??? w menu ustawiłem też ,że radio powinno grać po wyjęciu kluczyka -KEY OFF_ a tak się nie dzieje!!! czy to ta sama przyczyna co z kodem??? koja 86 dzięki za cierpliwość i czekam na odpowiedź. pozdro
[ Dodano: Pią 16 Lis, 07 22:46 ]
dode adam a gdzie ja mogę to sprawdzić???
Komentarz