Jakie DVD z LCD do OII , oczywiście w rozsądnej cenie, nie skomplikowany montaż, rozchodzi mi się o tył auta czyli podwieszany lub w zagłówki, albo inne rozwiązanie np. takie jakie znalazłem na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=277362824
Czy ktoś ma jakiś fajny pomysł lub doradził jak do tego się zabrać
SKODA OCTAVIA RED LINE jedyny taki w POLSCE www.ellart.pl
kowal 2002 dzieki za info, przeczytałem i chyba raczej skusze się na to co znalazłem na allegro ponieważ co zauważyłeś że bezpieczeństwo jest ważne, a LCD 8,5 cala zamontowany na podłokietniku mniej szkody wyrządzi niż podwieszany na suficie wrazie wypadku. Zaletą jego jet też to, że bardzo szybko mozna go zdemontować.
SKODA OCTAVIA RED LINE jedyny taki w POLSCE www.ellart.pl
na moje to trochę będzie ten monitor za nisko jak dzieciaczki posadzisz w fotelikach.
Ja co prawda podsufitowego jeszcze nie zamontowałem, tylko mam zapinany na zagłówek, ale jak oboje podrosną to raczej będzie ok 10 cali pod sufitem. Jeszcze się nie interesowałem ale ten podsufitowy można przecież do wzmocnienia w dachu przykręcić więc przy dzwonie nie powinno być bardzo źle.
pozdrawiam.
- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
na zdjęcieach tegfo nie ma ale dają do tego taki flak z paskami i przypinasz do zagłówka. Fjana sprawa polecam. Ja kupiłem z jakiejś hurtowni za ok 500 zł brutto
Jak mały siedzi w foteliku na ma go prawie na wysokości oczy. Ale i tak traktujemy to jako ostateczność, więc nie ma więcej oglądania niż 1h bez przerwy.
- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
ja mam cos takiego link
sa do tego specjalne szelki do mocowania na zaglowkach, masz zasilacz na 230 i na 12V i mozesz tez wsadzic do tego baterie, cena u nas w DK okolo 600zl
...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
Komentarz