Hej, moze ktos sie spotkal z problemem.
Otoz chodzi o zmieniarke.
Jakiej plyty bym nie wkladal: nagranej, oryginalnej dzieje sie to samo. Nie moze odtworzyc plyty, a na wyswietlaczu widze komunikat Surface. Tak jakby nie mogl jej zaladowac. Nadmieniam ze zmieniarka wczesniej dzialala.
Pozdr
JanuszSz, kupilem plytke, ale po wsadzeniu plyty nawet tracka ze szczoteczkami nie wczytuje. Na tej plytce to jest akurat sciezka nr 2. Caly czas ten komunikat surface. W instrukcji nie moge znalezc zadnej wzmianki o tym.
Ewentualnie moze ktos napisac jak zdemontowac zmieniarke? Z gory dzieki
dacki, zewnętrzna to taka jak Twoja. Wewnętrzna to taka, która jest w radiu np w Audience. O ile byłbym w stanie pomóc z wewnętrzną, to na zewnętrznych niestety się nie znam.
mam taka sama zmieniare i tez mi wywalalo czesto surface , pamietam ze jak wyciagnalem magazynek i wlozylem spowrotem to potem przez jakis czas bylo ok. ale kupilem nowa zmieniarke i wszystko ok teraz
speedy, probowalem i tego. :/ Przekladalem plyty, po jednej plycie i nic. Wiesz jak to ustrojstwo wymontowac? Zagladalem dzis ale na sile nic nie chce probowac.
[ Dodano: Nie 06 Sty, 08 10:59 ]
Pozwolilem sobie zmienic temat dyskusji bo wsumie to potrzebuje pomocy w kwestii demontazu tej zmieniarki zeby do niej zajrzec
witam, mam ten sam problem, zmieniarka seryjna w bagazniku, surface doprowadza mnie do piany w kacikach ust :evil: , u mnie plyty slychac ze przeladowuje, czyli wyglada na to ze laser jest wykonczony, zakupilem cd czyszczaca i jest minimalna poprawa, druga sprawa ktora byc moze, powtarzam byc moze, wydaje mi sie ze w zimie przy duzych mrozach zmieniarka podczas pracy sie nagrzewa a cd moga minimalnie zaparowywac przez co laser sie tnie
EDIT: ups sorry, dopiero spojrzalem na date posta :P
Komentarz