witam , znowu ja , soory ze tak zawracam glowe w tym temacie ale nie mam kogo sie doradzic a napewno macie wieksze doswiadczenie ode mnie ... zastanawiam sie nad radyjkiem do autka i rozwazam rozne opcje .... prosze o jakas wypowiedz w danych modelach ... powiem tak ze fajnym napewno bajerem jest DVD w aucie , lecz tez wazny jest dzwiek ...
moje zdanie jest takie :
ja osobiscie wybralbym radio kolega na forum ma takie jedno do sprzedania clarion 748 jak zalezy Ci na dzwieku nie na gadzetach to mysle ze fajnie bylo by miec cos takiego ale jeszzcze jedno czy masz zamiar rozbudowywac audio o na przyklad wzmacniacz bo jak nie to raczej bedzie to kwestia tylko dosluchu i tego co ci sie spodoba
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
bobas, weź się trochę i wysil i zamiast wklejać linki do Allegro, które niedługo wygasną, poszukaj tego sprzętu na stronach ich producentów
w przeciwnym razie wyjdzie kolejny nic nie wnoszący post w którym dodatkowo nikt nie będzie wiedział o co chodzi
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
bobas, jak DVD w aucie to tylko dla dzieci :P najlepiej w zagłówkach
+ playstation
acha, są "radioobiorniki" dwustrefowe. ty na głosnikach sobie coś tam słuchasz, dzieciaczki sobie na słuchawkach słuchają co innego albo łoją naPSie
jeżeli nie stoisz w kolejkach na przejściu granicznym to kiedy będziesz to oglądał? takie mam pytanko z ciekawości, informacyjne bo nie wiem jakie inne zastosowanie (no może oprócz nawgiacji) może miec DVD w aucie?
Adamu, powiem ci wkurzanie innych kierowców stojąc na zakopiance w korku np:
Jadę sam w zagłówkach idzie film a ja z przodu gram na PlayStation w need for speeda :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
e tam meska czy nie meska, prawda jest taka ze mi ten JVC sie podoba :] ale alpine tez jest dobry ... roznica w cenie to 500zł mniej wiecej wiec moze pokusic sie o maly bajer w aucie :P :twisted:
hmmmm mozna sie pokusic w tym ze przy tej cenie klockow jakosc jest znikoma zalezy kto co lubi ja tez pozostalbym przy opcji nr 3 i przygotowaniu drzwi pod audio
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
bobas, sam miałem zonka czy DVD czy Audio i postawiłem na Audio. Powiem Ci że to był trafny wybor!!!!!! Też mam radyjko Alpine o ile dobrze pamiętam to model CDA-9857R. Oczywiście wybor należy do Ciebie. Audio i jeszcze raz audio..... :szeroki_usmiech
Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
SuchyX ale wiesz ten JVC tez jest dobrej klasy wiec poprostu zastanawiam sie czy nie miec zarowno troche tego i troche tego ... bajer napewno ze dvd a jakosc dzwieku z tego co slyszlaem naprawde jest zadowalajaca ... ja audiofilem nie jestem wiec moze nie opdczuje tak wielkiej roznicy ... nie wiem dalej mam dylemat ...
eh wyswietlacz jest watlej jakosci jakosc dzwieku nie wiem nie slyszalem
uparty jestes wszyscy mowia audio a Ty po swojemu
jak tak wyglada sprawa to po prostu zrob jak uwazasz bo to Twoje auto widzialem watek na innym forum i chyba odpowiedz tez Cie nie zadowolila ?
bobas bierz to co ci sie podoba i ciebie statysfakcjonuje, bo tylko ty to bedziesz uzywal i wrazie wtopy sobie sam bedziesz plul w brode :wink:
Ja oczywiscie jestem za audio :diabelski_usmiech Od filmow mam komputer :P
Jak dla mnie 1 propozycję trzeba sprawdzić z filmem DVD na żywo. Chodzi o jakość obrazu.
2 to zdecydowanie za mały wyświetlacz - filmu na nim nie oglądniesz.
3 zdecydowanie najlepsze audio z podanych trzech.
Ja wcześniej miałem Pioneera DEH-P9800BT. Pięknę radio pod każdym względem(jak dla mnie). Procesor dzwięku i kilka innych gadżetów. Ale było mi mało.
Teraz jest też Pioneer tylko AVH-P5900DVD.
9800 pod względem jakości napewno lepsze, ale czy żałuję? Zdecydowanie nie.
Komentarz