Ale 3.0 TDI nie ma tez w Passacie :idea:
navigacja w komórce
Zwiń
X
-
ja mam SE P910i z odbiornikiem GPS przez bluetooth i wpakowałem w niego TomToma i jest super. Mam też SE P1i którego używam na codzień i właśnie chciałbym wrzucić w niego TomToma bo Wayfinder który jest w pakiecie z tym telefonem ma kiepskie pokrycie poza tym działa po GPRS. Jeśli używa ktoś TomTom na P1i to dajcie cynka bo ja też kcem
Komentarz
-
-
Ja mam właśnie rozwiązanie tel Nokia E50 z modułem GPS Nokii i zainstalowany na tym wszystkim TomTom. Bardzo fajnie się to sprawdza, ale.... otwieranie sms-a przychodzącego trwa z 3 sek (albo i lepiej). Osobiście szlag mnie trafia, bo dziennie muszę ich odebrać kilkanaście sztuk (minimum)
Dostałem możliwość zakupu navi ze sporą dopłatą :diabelski_usmiech i postanowiłem pożegnać się z dotychczas używanym zestawem i wrócić do "starej dobrej 6310i", zwłaszcza, że mam do niej oryginał zestaw głośnomówiący do telefonu
Może jest ktoś chętny, zestaw naprawdę w świetnym stanie, zapomniałem dodać tylko, że jest oczywiście i kabel do połączenia kompa z telefonem (przydatny do uaktualnienia softu - inne rzeczy można robić przez Bluetootha)
Link do aukcji
ps. z góry przepraszam za niezamieszczenie tego w dziale [K]/[S] ale chciałem wziąć udział w dyskusjibyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
Paweł T, może być Mobil navigonz testowanych przeze mnie wszystkich map najlepiej według mnie wypadł Garmin.
Może komuś się przyda:
TT6 dla Symbiana 9.1 (S60 3rd tylko)
Kod:tu był link do warezu
MAPA EUROPA WSCHODNIA 680.1536, dziala z TomTom 6.02 (binPDA) dla telfonow NOKIA (symbian s60v3), Nokia E50, e61, N95
A tutaj Garmin:
Testowane na N95 działa na 100%
Paczki zawierają mapę PL 98%(w co wapite) pokrycia. Foto radary, pomoc pl, lektor pl, extra ikonki, aplikacje do zainstalowania na komórce. Wystarczy skopiować na kartę pamięci. do folderu Garmin zainstalować aplikacje z tego folderu i cieszyć się nawigacją.
KOD do Mapsource : tu był kod do warezuNavi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
-
Yo
A do Noki N73 jest coś takiego w ogóle dostępne :?:
Mam taki telefon w szafce i używam go raz na ruski rok, ale warto się dowiedzieć czy cosik tam podejdzie
Pozdrawiam
TymoŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Tymon, do N73 pasuje TomTom, Garmin, Navigon itd... :-) poszukam Ci linków później.
Mobile 6 for Symbian
Navigon Mobile Navigator v6.02 S60v2 SymbianOS7 Cracked
Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SuchyXPurchawa, ok więcej nie umieszcze linków.
Nie potrzebuje tutaj klopotow z jakas instytucja do walki z piractwem. :?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz