Nexus po polsku

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • michalpio
    Classic
    • 2009
    • 4

Nexus po polsku

marchew, i zapraszamy na wtorkowe spoty,
    tu masz namiary:
  • Korektor
    Classic
    • 2008
    • 1

Nexus po polsku

Witam po raz pierwszy.
    Przejrzałem cały ten dział i nie znalazłem osobnego tematu spolszczania Nexusa.
    Właśnie kupuję OII z takim ustrojstwem, ściągnięte z Niemiec. Pośrednik twierdzi, że na pewno da się przerobić wyświetlane menu radiowe i nawigacyjne na polski.
    Z kolei w dwóch wątkach znalazłem niepotwierdzoną opinię, że jednak nie. Czy ktoś może potwierdzić - zaprzeczyć?

Oktawkę i tak kupię, ale chciałbym wiedzieć przed faktem.

Komentarz

• GS1
      Drive
      S_OCP Member
      • 2007
      • 82

Jeżeli kupisz MFD2 to się da, ktoś to robi, na allegro sprzedawali z PL menu, jeżeli będzie RNS 510 to się nie da.

Komentarz

• padre
        Classic
        • 2007
        • 29

Czy chcesz sprzedać NEXUSA ? Jak będziesz zainteresowany, mogę także sprzedać navi MFD II z językiem polskim oraz najnowszą mapą Polski i Słowacji.

Komentarz

• piotrek_gdy
          RS
          • 2008
          • 7723
          • Volkswagen
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Korektor!
          W Gdańsku jest 2 fajnych gości którzy takie rzeczy robią(ale nie są z ery)), ale na allegro znajdziesz namiary na inne firmy-w Wawie i chyba Krakowie o ile mnie pamięć nie myli.
          Wgrywają polskiego lektora i dostajesz nową płytę na Polskę 2007/2008- komplet wychodzi jakieś 280-300Plnów.
          jeśli jesteś dalej zainteresowany to odezwij się na priva i służę namiarem
          Ja się umowilem na polowę kwietnia żeby mi to zrobili.
          Jak będę miał to napiszę jak chodzi.
          przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

Pracuję...