mechanik pokazał mi bajer na dolanie 15litrów więcej - nie testowałem. wgłębi baku jest taki dzyndzel, podczas tankowania trzeba go odcisnac srubokretem lub czyms dlugim i po sam korek można zalać, bawił się ktoś w to? na zagraniczne wycieczki przydaje sie te 15l dodatkowo
odcisnąć ?? w głębi .. chodzi o taki dzyndzel po lewej stronie tuz przy w lewie bo wewnatrz świciłem ale nic nie widziałem ... może ktos powiedziec gdzie dokładnie znajduje sie owe ustrojstwo
Purchawa, a z takiej bo producenci sobie za duże chcą za swoje produkty a mało kto zarabia po 3tyś żeby go było stać na utrzyamnie się w dzisiejszych czasach jak ceny idą w góre prawie wszystkiego :!:
Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
SuchyX, wszystko ok, ale producent wyprodukowal produkt i sprzedajac go chce na nim zarobic. To, ze kogos na niego nie stac nie jest usprawiedliwieniem, zeby go ukrasc. :?
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Purchawa, wiem to doskonale ale pośrednicy chcą kupe pieniędzy za produkt danego producenta. Sam produkt bezporśrednio od producenta jest tańszy o 59% bo tyle te małpy biorą marże także wiesz troche przegięcie. Co innego jakby u nas najniższa krawjowa była 1500zł netto a nie 800~900 śmiech na sali. Dobra nie odbiegajmy od tematu zbytnio
Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
SuchyX, a pomyślałeś że osoba która sie napracowała nad tym co chcesz ukraść i chciała by za swoja prace otrzymać godziwą zapłatę to tak jakby tobie kazać pracować za darmo bo innemu sie należy twoja praca to nie tędy droga to jest podobnie jak z prawami audio wizualnymi w prawach autorskich
Komentarz